צילום: דני מרון // אבוקסיס. חוזר לאירופה

הערב: בני יהודה ובית"ר באירופה

מוקדמות הליגה האירופית: הכתומים יחזרו למסגרת בינלאומית לראשונה זה שמונה שחקנים כשיתארחו אצל טרנצ'ין (21:30, ספורט 1) • הקבוצה מהבירה תארח במושבה את פלובדיב (21:00, ספורט 2)

לראשונה מאז עונת 2009/10, מחזיקת הגביע בני יהודה תערוך הערב משחק במסגרת אירופית, כאשר תתארח אצל טרנצ'ין הסלובקית במסגרת סיבוב המוקדמות השני של הליגה האירופית.

אלמוג בוזגלו סובל מרגישות בשריר הירך האחורי והוא בספק. הקשר יעבור בסמוך לפתיחה מבחן כשירות, שלאחריו יוחלט אם יוכל לשחק. מאוויס צ'יבוטה, שהצטרף לאחרונה, צפוי לערוך הופעת בכורה בקבוצה של יוסי אבוקסיס. 

הקפטן איציק עזוז אמר לקראת המשחק: "אנחנו משחקים מול יריבה טובה מאוד, אבל מאמינים בעצמנו. נעשה את המקסימום כדי להוציא תוצאה טובה ולהעביר את ההכרעה לגומלין בבית. משימה לא קלה, אך בהחלט אפשרית".

הפעם עם קהל

קבוצה נוספת שתשחק הערב היא בית"ר ירושלים, שעברה את ושאש וכעת תפגוש את פלובדיב הבולגרית. אוהדי בית"ר, שימלאו הערב את אצטדיון המושבה, מתכננים לערוך לפני המפגש צעדה באזור המגרש ומפגן תמיכה גדול בסמוך לפתיחה. זאת אחרי שלא היו יכולים להגיע למשחק הביתי נגד ושאש עקב העונש מאופ"א.

"בית"ר זו הקבוצה של המדינה, וזה יוכח היום עם הקהל שמגיע לפתח תקווה ולכל הארץ. 10,000 צופים אמורים לתת לנו יתרון", אמר שרון מימר והוסיף: "אחרי המשחק הראשון מול ושאש הבנו שאנחנו לא יכולים להוריד את הרגל מהגז ולא לזלזל באף יריבה. אנחנו שואפים להגיע רחוק יותר באירופה".

במועדון ביקשו השבוע מהשחקנים: "אל תיפלו לשאננות, גם אם תבקיעו". מבחינת ההרכב, נראה כי מימר מתלבט אם לפתוח עם אותו הרכב שניצח את ושאש, או להחזיר ל־11 את ז'אורז'יניו.  

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...