מחלקת התביעות של המשטרה שלחה לכתובת הלא נכונה בקשה לשימוע, ובית המשפט מחק את כתב האישום נגד תושב ראשון לציון, בן 39, שאיים בסכין במסעדה בעיר על בני משפחה שביקשו ממנו לא לעשן.
לפי כתב האישום, תושב ראשל"צ ישב בבית קפה במערב העיר, כשלצדו ישבו בני משפחה עם כמה ילדים. בשלב מסוים הוא החל לעשן ואם המשפחה העירה לו על כך. בתגובה הוא קם, התקרב לאישה, שלף סכין שהיתה מוצמדת לגופו מאחור - ואמר לה: "עם הסכין הזאת רצחתי לא אחד ולא שניים, ישבתי 13 שנים בכלא, את רואה את הסימנים האלה בידיים שלי?"
בעקבות כך בני המשפחה עזבו את המסעדה והזעיקו שוטרים שעצרו את הנאשם. בחקירתו המשיך באיומים: "אם אני אשב עליהם מעצר אני א**ין אותם. אם הייתי יודע שאשב עליהם הייתי זורק עליהם כוס או משהו".
לפני כמה חודשים הוגש נגד המאיים כתב אישום באשמת איומים והחזקת סכין. פרקליטו, עו"ד גיא פרידמן, אמר בבית המשפט כי כתב האישום הוגש ללא קיום שימוע, מאחר שההזמנה שנמסרה היא לכתובת של הוריו, בעוד הכתובת שלו במשרד הפנים היא אחרת.
עו"ד חן נוב, נציגת התביעות, טענה כי דבריו של עו"ד פרידמן הם טכניים ולא יורדים לשורש העניין; אולם השופט שמעון שטיין חשב אחרת וביטל את כתב האישום. "לאחר שהשתכנעתי כי הנאשם לא קיבל לידיו את מכתב הזימון לשימוע, ומשכך גם לא התקיים שימוע, אני מורה על ביטול כתב האישום".