ריאל מדריד חזרה בגדול, השיגה הערב ניצחון 0:2 שנתן לה אליפות לאחר ארבע שנים עקרות.
ההכרעה הגיעה למחזור האחרון של העונה בידיעה שתיקו יספיק ללבנים לחגוג עם התואר והיא הצליחה לעמוד בלחץ בזכות ניצחון 0:2 על מלאגה, כאשר ברצלונה יצאה מאוכזבת למרות ניצחון 2:4 על אייבר.
הבלאנקוס פתחו את המשחק בסערה עם שער של רונאלדו כבר בדקה ה-2, שחקניו של זינדין זידאן המשיכו לתקוף ולתקוף אך לא מצאו את השער דקות ארוכות, כשבמקביל הקטאלונים נכנסו לפיגור מול אייבר. בנזמה הכפיל בינתיים את היתרון לריאל מדריד בדקה ה-55 וברצלונה ידעה לחזור והפכה את הפיגור לניצחון 2:4, אך זה לא הספיק לה בעקבות ניצחון של יריבתה שזכתה באליפות לאחר חמש שנים עקרות.
מהלך המשחק
דקה 1: ריקארדו דה בורגוס הוציא את המשחק לדרך
דקה 2: רונאלדו העלה את הבלאנקוס ליתרון מאסיסט נהדר של איסקו, הפורטוגלי הכניע בקלות את קמאני
דקה 55: בנזמה העלה הבלאנקוס ליתרון 0:2 עם שער מתוך הרחבה לאחר הרחקה לא טובה של קמאני, שוערה של מלאגה
מלאגה: קרלוס קאמני, מיגל טורס, מרטין דמיצ’ליס, לואיס הרננדס, פדריקו ריקה, רסיו, איגנסיו קמאצ’ו, ג’וני, פאבלו פורנאלס, קקו וסנדרו רמירס
ריאל מדריד: קיילור נבאס, דנילו, רפאל וראן, סרחיו ראמוס, מרסלו, קאסמירו, לוקה מודריץ’, טוני קרוס, איסקו, כריסטיאנו רונאלדו וקארים בנזמה.