יש יתרונות רבים בלהיות הכדורגלן המפורסם בעולם, אך כשדוגמנית מחליטה לפרסם עליך פרטים מביכים מחדר המיטות, גם ליאו מסי בטח מייחל להיות קצת פחות מפורסם.
הדוגמנית הארגנטינאית חואנה גונזאלס סיפרה כי שכבה עם כוכב קבוצת ברצלונה, ליאונל מסי, וביקרה קשות את איכות ביצועיו של הספורטאי האדיר.
בראיון לטלוויזיה הפרואנית, סיפרה הדוגמנית כי: "זה קרה לפני שנים רבות. למעשה הוא היה צעיר מאוד. אבל הוא ידע מה הוא עושה ומה הוא רוצה, הוא לא היה קטין, וזה מה שהיה חשוב לי".
"איש האבטחה שלו אמר לי שיש מישהו שאני ממש חייבת להכיר. הייתי מאוד סקרנית לדעת במי מדובר ואז ממש קפאתי במקום כשגיליתי שזה האליל שלי מסי", מספרת הדוגמנית.
"חשבתי לעצמי שהוא מתנהג כמו נמושה, בגלל שהוא שלח את המאבטח שלו להביא אותי ולא ניגש אליי בעצמו. אבל כשהתחלנו לדבר הבנתי שהוא בעצם בחור מאוד ביישן", היא משחזרת את הפגישה.
אז דברים החלו להתקדם מהר: "דיברנו קצת על מוזיקה, אני לא זוכרת אם הוא אומר לי שיש לו חברה או לא, אחרי כמה דקות של שיחה הלכנו אל הדירה שלו בפוארטו מאדרו", מספרת גונזלס.
אבל אז החל הערב המסתכל של גונזלס. "כשאתה נותן את כל כולך על המגרש, אתה מצפה לקבל ובה בתמורה. ציפיתי ממנו להראות ביצועים יותר מרשימים. בנקודה מסוימת זה ממש הרגיש כמו להיות עם גוויה", היא קובלת בפני השדרנית הפרואנית ההמומה.
ליאונל מסי, אב לשניים, יוצא היום עם אהובתו מימי הילדות אנטונלה רוקוזו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו