כשדייויד סלמון החליט להתגלש במגלשת המים הזו בדאלאס שבארצות הברית, הוא תיאר לעצמו שכל הגלישה תהיה כיפית, מהירה ורטובה מאוד. מן הסתם הוא מאוד הופתע כשמקום מים ומגע של מגלשה, הוא הרגיש אוויר, ואז חבטה נוראית בסלעים ויד שבורה.
את הסרטון המתעד את הגלישה המסוכנת פרסם סלמון בעצמו בחשבון הפייסבוק שלו. כבר לפי ההאשטגים אפשר לראות שלמרות הנפילה מהמגלשה, הוא לא מת ו"רק" שבר את היד.
אבל אסור לזלזל בנפילה הזאת. אם תשימו לב לסרטון, צידה השני של המגלשה נמצא על מורדות ההר עליו בנויה המגלשה. לאחר שהועף מהמגלשה בגלל, ובכן, פיזיקה, סלמון נפל לתהום של קצת יותר מארבעה מטרים.
כוחות ההצלה שהגיעו למקום לחלץ אותו ולפנות אותו לטיפול רפואי נתקלו בקשיים במהלך החילוץ בשל השטח הקשה. אבל אל תדאגו, על פי רשת פוקס, המגלשה נמצאת בבית פרטי של תושב דאלאס, ולא באיזה פארק שעשועים שאתם עלולים למצוא את עצמכם בו במהלך אחת החופשות הקרובות שלכם.
רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק
נראה שסלמון לא איבד את חוש ההומור שלו בנפילה הכואבת. יחד עם הסרטון, כתב הגולש המעופף "זקן מדי בשביל לגלוש במגלשות מים. נפלתי מהמגלשה הזו אל צוק מלא סלעים".
הוא הוסיף כי הוא שבר את היד וכמה צלעות, ונפצע גם בגב, בידיים ובצד הגוף. עם זאת, הוא לא נזקק לניתוח.
לא ברור אם מדאגה כנה לסלמון או פשוט כדי לצחוק עליו, הסרטון שפרסם בחשבון הפייסבוק שלו זכה בקרוב למיליון צפיות.