צילום: אי.פי.אי // צסק"א חוגגת זכייה דרמטית ביורוליג

"הרגשה פשוט מדהימה"

בצסק"א חוגגים את הזכייה הנפלאה ביורוליג בתום המותחן מול פנרחבצ'ה בברלין • תאודוסיץ': "אעבוד קשה כדי להשיג עוד גביע כזה" • דה קולו: "גאה בחברים שלי לקבוצה" • איטודיס: "בלי אוברדוביץ' לא הייתי פה"

צסק"א מוסקבה זכתה אמש בפעם השביעית בתולדותיה באליפות אירופה אבל זה ממש לא היה קל. הרוסים כבר הוליכו על פנרבחצ'ה ב-21 הפרש בגמר הפיינל פור בברלין, וכבר נראה היה שהגביע בכיס שלה. אלא שהטורקים בראשות ז'ליקו אוברדוביץ' ביצעו קאמבק מרשים וכפו ההארכה. שם כבר הרוסים סגרו עניין ולא אפשרו לתואר לחמוק מהם עם 96:101 דרמטי בסיום.

"אני גאה מאוד בקבוצה שלי ובשחקים שלי. היו לנו רגעים רעים במשחק אבל לרגע לא הפסקנו להאמין. אוברדוביץ' הוא מאמן ענק, בלעדיו לא הייתי פה בכלל", סיפק דימטריס איטודיס ששימש כעוזרו של אוברדוביץ' במשך 15 שנים ואתמול זכה בגביע עם צסק"א.

נאנדו דה קולו, השחקן המצטיין סיפר: "הדבר הכי חשוב זה גביע היורוליג ולא התואר האישי שלי. אני גאה בחבריי לקבוצה, כולם חשבו שזה יהיה קל כי אנחנו צסק"א מוסקבה אבל היינו צריכים להוכיח את עצמנו משחק אחרי משחק".

"לא ידעתי שזכייה בגביע הזה היא הרגשה כזו נפלאה", סיפר מילוש תאודוסיץ' והוסיף: "אעבוד קשה יותר כדי להשיג עוד גביע כזה, זאת הרגשה פשוט מדהימה. נתנו כל מה שהיה לנו כדי לנצח, שיחקנו טוב והראנו המון אופי".

אוברדוביץ' מצידו התמרמר מעט על השיפוט אך בירך את חברו: "לדעתי הגיע לנו לנצח אך יש כאלה שחשבו שזה לא הזמן שלנו. אני גאה בשחקנים שלי הם נתנו הכל. מברך את צסק"א וכמובן את אחי דימיטריס".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...