רמי הדר. יהיו לרשותו חמישה זרים בפלייאוף // יוסי שקל // רמי הדר. יהיו לרשותו חמישה זרים בפלייאוף

רוי היקרסון חתם במכבי חיפה

הירוקים צירפו את הגארד/פורוורד ששיחם עימם במסע המשחקים באן.בי.אי • "יביא דינמיקה אחרת להתקפה"

מכבי חיפה מתחזקת לקראת השלב האחרון של העונה, כאשר החתימה את הגארד/פורוורד לירוי היקרסון. בכך הירוקים ישחקו מעכשיו עם חמישה זרים, במקום ארבעה, כשעד כה הזר החמישי בקבוצה, אמיר סלסטיין, היה בעיקר שחקן אימונים ולא שותף במשחקים.

כעת לחיפה יהיה זר חמישי ״במשרה מלאה״ דבר שמהווה חיזוק משמעותי לקבוצה שנמצאת במקום השלישי בטבלה וניצחה העונה את הפועל ירושלים ומכבי ת"א.

היקרסון, 34, מגיע לירוקים עם ניסיון של 10 עונות ושיחק עם מכבי חיפה במסע המשחקים ב-אן.בי.אי בשנת 2014, כאשר משחק השיא שלו היה מול טורונטו עם 10 נקודות ב-14דקות.

 הגארד/פורוורד, שמתנשא לגובה 1.96 מ', הוכתר פעמיים לשחקן העונה במקסיקו (2008/09 ו- 2012/13), שלוש פעמים לשחקן המצטיין באולסטאר של מקסיקו ופעמיים לאלוף תחרות ההטבעות של הליגה המקסיקנית. בנוסף הוא שיחק בארגנטינה, וונצואלה, ברזיל, פורטו ריקו, הפיליפינים, טורקיה, הרפובליקה הדומיניקנית וקנדה. 

 "אנחנו נרגשים לחזק את הסגל שלנו לקראת השלבים האחרונים של העונה, עם התוספת של לירוי היקרסון", אמר בעלי מכבי חיפה, ג'ף רוזן. "לירוי הוא שחקן התקפי מחונן, אשר יביא דינמיקה אחרת להתקפה של הקבוצה שלנו". 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...