מואיסיי ביניאשווילי בהארכת מעצרו // צילום: יהושוע יוסף // מואיסיי ביניאשווילי בהארכת מעצרו

רצח את אשתו כי פספס את האליפות

כך עולה מכתב האישום שהוגש נגד מואיסיי ביניאשווילי • "הלם בראשה של אשתו באמצעות פטיש, עד איבוד צורה"

כתב אישום חמור הוגש היום בבית משפט המחוזי בתל אביב כנגד מואיסיי בן מיכאל ביניאשווילי (72) בגין רצח אכזרי של אשתו, מלכה ביניאשווילי, רק משום שהפריע לו לצפות במשחק טניס. 

הרצח בוצע בביתם בבת ים כשבכל זמן המעשה עוברים ושבים קוראים לו לחדול ממעשיו ומנסים לפרוץ לדירה, ללא הצלחה. 

הרצח בוצע סוף ינואר השנה בשעות הצהריים כשקדם לכך אירוע, בו הלכה מלכה למסיבת יום הולדת במסעדה לא כשרה, דבר שהעלה את חמתו. יום לאחר מכן, התגלע בין השניים וויכוח בזמן שמואיסיי צפה באליפות אוסטרליה בטניס. בעקבות כך פספס הנאשם את דקות ההכרעה של הגמר והחליט לרצוח אותה.  

תחילה נטל קרש חיתוך מהמטבח והחל לחבוט בראשה פעם אחר פעם. תוך כדי צעקות הכאב של מלכה וניסיונה להגן על ראשה באמצעות ידיה, הצליחה לפתוח את חלון ולקרוא לעזרה. 

הניסיונות להחיות את מלכה עלו בתוהו. זירת הרצח // צילום: יוסי זילגר

 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

שוטרים שהגיעו למקום התריעו בפני מואיסיי לפתוח את הדלת אך הוא סירב עד שאימו לבצע ירי. 

כתב האישום מפרט את הניסיונות להציל את מלכה. "כוחות מד"א שהגיעו למקום מצאו את המנוחה מחוסרת הכרה, במצב אנוש עם פגיעות ראש ומוח קשות. נעשו ניסיונות להנשימה, אך עקב פגיעת הראש הקשה, שינוי מבנה הצורה באזור הפנים ודימום רב בחלל הפה, לא ניתן היה להנשימה. המנוחה פונתה לבית חולים וולפסון. בבית החולים בוצעה במנוחה החייאה, מאוחר יותר היא הועברה לבית החולים איכילוב כשהיא מורדמת ומונשמת. למחרת נקבע ע"י ועדה רפואית מוות מוחי והמנוחה נותקה ממכשיר הנשמה".

השניים נישאו ב-1995 ולהם שלושה ילדים. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...