הפועל ב"ש תארח הערב ב־20:55 את הפועל רעננה, מי שנחשבת לכבשה השחורה של הקבוצה בשנים האחרונות. הפעם מגיעה הקבוצה מבירת הנגב למשחק כשהיא במקום הראשון בטבלה, לאחר הניצחון על מכבי ת"א, ובמטרה לשמור על הפער מהצהובים.
בב"ש מבינים שהפועל רעננה לא נמצאת במקום הרביעי במקרה, "זאת אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדה בליגה", סיפר אחד השחקנים, "אני לא מופתע שהיא במקום הזה בטבלה ואנחנו חייבים להיות זהירים".
ברק בכר אמר לקראת המשחק: "זה לא יהיה פחות קשה מהמשחק מול מכבי. רעננה קבוצה טובה שמקשה על היריבה, גם הם ניצחו את מכבי בבלומפילד ואנחנו יודעים שמצפה לנו משחק קשה".
על כך שקבוצתו מגיעה למשחק עם רצף של תשעה ניצחונות בעשרה משחקים, הוסיף המאמן: "אני מאמין שהשיא עוד לפנינו, אנחנו רוצים להמשיך כמה שיותר".
המגן הימני בן ביטון הוסיף על דברי מאמנו: "הניצחון על מכבי ת"א הוא בסך הכל ניצחון ליגה. אמנם מדובר בניצחון יוקרתי מאוד, במיוחד בבלומפילד, אבל אלו רק שלוש נקודות. הדברים מתחברים ואנחנו מתרכזים במשחק הקרוב ובאים לעשות את העבודה".
הקשר הניגרי ג'ון אוגו טס למולדתו להתחתן ויחסיר את המשחק. מי שצפויים לחזור לסגל הם החלוץ בן שהר והמגן אופיר דוידזאדה.

סילבס. יחזיר להרכב הפותח את ברק בדש? //
בהפועל רעננה מקווים כי בדומה לביקור האחרון שלהם בבירת הנגב, שהסתיים בשנה שעברה בניצחון חוץ יוקרתי 0:1, גם הערב הם יוכלו להשיג תוצאה טובה, ואולי אף להוציא 3 נקודות שיקרבו אותם מרחק נקודה אחת מבית"ר ירושלים הנמצאת במקום השלישי. עם זאת, לכולם ברור כי המשימה הזאת הולכת להיות קשה מאוד.
המאמן חיים סילבס ככל הנראה יצטרך להסתדר ללא הקשר אלי בבייב, הסובל מפציעה בברכו ולא התאמן אתמול, ומי שעשוי לתפוס את מקומו ב־11 הוא שניר שוקר. מלבד השינוי הכפוי, סילבס גם עשוי לבצע שינוי בחוליית ההתקפה, שם ברק בדש, שנכנס כמחליף בשבוע שעבר והיה מהבולטים בניצחון על סכנין, עשוי לחזור להרכב על חשבונו של כרם ארשיד, אך גם סער בנבנישתי נמצא בתמונת ההרכב.