שחקני חיפה חוגגים נגד הפועל ת"א. במועדון רוצים לצאת לדרך חדשה // שחקני חיפה חוגגים נגד הפועל ת"א. במועדון רוצים לצאת לדרך חדשה

"ניצחון שני ברציפות יחזיר את השקט"

אחד משחקני מכבי חיפה סיפר על האווירה המתוחה במועדון בעקבות מחאת האוהדים ועל הרצון לצאת לדרך חדשה • מעבר לכך, אייל משומר ואביחי ידין יחזירו לקיים אימונים מלאים • לוי לא צפוי לבצע שינויים לקראת נתניה בשבת

מאמן מכבי חיפה רוני לוי מתקשה להיזכר מתי בפעם האחרונה עמד לרשותו סגל נקי משחקנים פצועים או מורחקים (הירוקים ספגו העונה 6 כרטיסים אדומים), אך כעת הוא מקבל בחזרה את המגן אייל משומר והקשר אביחי ידין, שחזרו לאימונים מלאים לאחר תקופה ארוכה של פציעות. ככל הנראה, השניים לא יהיו בסגל למשחק מול מכבי נתניה ביום שבת, אך הם צפויים להיות כשירים לקראת הדרבי החיפאי בשבוע הבא.  

מעבר לכך בחיפה רוצים בעיקר שקט. השבוע האחרון היה רחוק מכך לאור המשך ההתעסקות ביחסי הקפטן יוסי בניון וחלק מאוהדי הקבוצה שקיללו אותו במשחק הליגה מול הפועל ת"א. אלא שהשבוע מערכת היחסים המורכבת עברה לזירת הרשתות החברתיות, שם הכל התלקח כמו אש בשדה קוצים. 

"אנחנו מאמינים שניצחון שני ברציפות יחזיר את השקט" סיפר אחד משחקני הקבוצה שהוסיף: "היה לנו חשוב לעמוד מאחורי הקפטן שלנו וזה לגיטימי. בהודעה שהוציאו השחקנים אמרנו בפירוש שאנחנו צריכים גם את הקהל איתנו. נקווה שזה אכן יהיה כך". 

בכל מקרה, הירוקים משתוקקים לניצחון שני ברציפות לאחר שלא עשתה זאת מתחילת העונה. הפעם האחרונה בה חיפה הצליחה לחבר שני ניצחונות היתה אי שם בחודש מרץ של העונה שעברה.

מבחינת ההרכב הפותח, רוני לוי לא יבצע שינויים ב-11. המשמעות היא כי החלוץ איתי שכטר יפתח בחוד לצידם של גליינור פלט ואלירן עטר בעוד איסמעיל ריאן ימשיך בקישור לצידם של ניקולה דרינצ'יץ' ולודוביק אוברניאק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...