שאקירה ופיקה. היו זמנים במערב הפרוע | צילום: אי-פי

קלטת סקס או סחיטה?

שאקירה ובעלה הכדורגלן ג'רארד פיקה נסחטים על ידי אלמוני שטוען שבידיו קלטת סקס של השניים שצולמה על ידם בביתם

ימים לא נעימים עוברים על שאקירה ועל בעלה הכדורגלן ג'רארד פיקה: הזוג המלכותי של הכדורגל הספרדי נסחט על ידי אלמוני שטוען שבידיו קלטת סקס של השניים שצולמה על ידם בביתם. מדובר במי שעבד פעם אצל הזוג, וכנראה כך הוא השיג את הקלטת. בשלב זה לא ברור אם הוא דובר אמת או שמא רק מנסה לעורר פרובוקציה, או לסחוט כסף - מה שבטוח, אם קיימת קלטת כזו יש לא מעט גופי תקשורת שיסכימו לשלם עליה לא מעט. בשלב זה הזוג טרם הגיב לדברים. 

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

גלאמין מחתן. מושיק גלאמין אמנם הודח מ"הישרדות", אבל בחיים האמיתיים מחוץ לאי הוא לא נח לרגע, והערב הוא ייפרד מהספידו לטובת חליפה מהודרת ויחתן זוג נשים שחשקו בשורד. 

אתה גם מעצב להן את הבית? 

"זכיתי". 

יזמות מהאי. באותו הזמן, רק בקצה השני של העיר, השורד עם העיניים הכי יפות בתולדות הריאליטי בישראל, רון אלוף, ינסה להכות בברזל בעודו חם וייכנס כשותף בבר חדש בשם NO. שמישהו יגלה לו שתמיד עדיף YES. 

בהנהלת בוסקילה. אחרי שסיפרנו לכם ראשונים על הפרידה של מאיה בוסקילה והסוכן שלה רונן אור צרפתי, יצאנו לברר מי מונה לתפקד המנג'ר החדש והופתענו לגלות שבימים אלה בוסקילה מנהלת את עצמה.  

בוסקילה, אם אין אני לי מי לי?

"אני מנהלת את עצמי כבר הרבה זמן וזה הדבר הכי טוב לי כרגע. בתקופה הזאת אני עסוקה ב'מרי לו', אז אני לא לחוצה לעניין". 

פעמיים בוסקילה. אותה בוסקילה תפזר אבק כוכבים בכנסת, לאחר שאישרה הגעה להשתתפות בוועדת החינוך שתתקיים בקרוב ותעסוק בנושא גלגלצ.  

הרמז הדק של טיטי. המדור לא רוצה להלחיץ את בן הזוג של טיטי איינאו, אבל רק מבקש לעדכן שאתמול בצהריים התייצבה מלכת היופי בדימוס לאירוע של חברת פנדורה, וכשהגיעה ניגשה לדקורציה וביקשה לאסוף את הכל ולשמור לחתונה שלה. כשנשאלה אם היא מתחתנת, היא השיבה שבינתיים לא, אבל אם לא תקבל בקרוב הצעה, תציע לחבר שלה בעצמה. אנחנו מבטיחים לעדכן.

שעות נוספות. אחרי שוואן דיירקשן וסלין דיון כבר שלחו את ברכתם להפקת תוכנית הבוקר הפופולרית של ארה"ב, "Good Morning America", לציון ארבעים שנות שידור, הבוקר יברכו גם אורלי וגיא, מגישי תוכנית הבוקר של ערוץ 10. 

האמריקנים, כידוע, לא מסתפקים בחגיגות צנועות - מתברר שבמסגרת החגיגות הם גם עושים, בין היתר, פריצות לארבעים תוכניות בוקר ברחבי העולם. הבוקר הם יפרצו לשידור חי של אורלי וגיא, והברכה תשודר במקביל בארץ ובאמריקה. ככה זה כשחוגגים בשידור של ארבעים שעות ברציפות.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...