קטש אתמול. יהיה המאמן הראשון שלא יסיים עונה בהפועל ת"א הנוכחית?

עודד קטש פוטר מהפועל ת"א, שרון אברהמי יחליפו

ההפסד לנהריה אתמול, שהיה השלישי ברציפות של האדומים, הספיק להנהלה כדי לקבל החלטה להיפרד מהמאמן: "הקבוצה מודה לעודד על המקצועיות וההשקעה" • רמי כהן: "החלטה לא קלה" • הקבוצה צפויה לשחרר את ג'ון וויליאמסון

סוג של הלם מלווה בדאגה גדולה שרר הבוקר (ג') בהפועל ת"א לאחר ההפסד הביתי 80:75 לנהריה אתמול. זה לא רק שההפסד אמש היה השלישי ברציפות של האדומים והשני בבית, אלא שהאדומים איבדו במשחק הזה יתרון של 22 נקודות.

הנתונים הללו הספיק להנהלת הקבוצה על מנת לקבל החלטה לפטר הבוקר את המאמן עודד קטש, שהופך למאמן הראשון שלא מסיים עונה בעידן הנוכחי של הפועל ת"א.

בהודעה רשמית מטעם הקבוצה נמסר כי "הפועל הודיעה כי בפגישה שנערכה היום עם המאמן עודד קטש החליטו הצדדים להיפרד. עודד הגיע להפועל בתחילת העונה שעברה והוביל אותה לרבה גמר גביע המדינה ולרבע גמר הפלייאוף. בקבוצה מודים לעודד על המקצועיות וההשקעה ומאחלים לו המון הצלחה בהמשך".

עוד נמסר מהמועדון כי מעתה יאמן את הקבוצה שרון אברהמי, שיעביר את האימון הראשון שלו ביום רביעי.

יו"ר הקבוצה, רמי כהן, אמר לאחר ההודעה על פיטוריו של קטש: "זו החלטה לא קלה, עודד בנאדם מדהים שהפגין לאורך כל הדרך מקצועיות והמון רצון להצליח. לצערנו, הדברים לא תמיד עובדים לפי התוכניות והרצונות שלנו. אנחו מודים לעודד על כל התקופה ובטוחים שיצליח בכל אשר יפנה".

שינוי נוסף שצפוי להיות בקבוצה הוא חילופי זרים, כאשר חילוף אחד כבר היה כשוולי ג׳אדג׳ הועזב. עכשיו נמצאים על הפרק ג׳ון וויליאמסון וג׳ף אלן, כאשר סביר יותר להניח שהפועל תפרד מוויליאמסון, שלא התאושש מפציעה שעבר בתחילת העונה.

אתמול לאחר ההפסד לנהריה, אמר קטש: "בסוף שחקנים נפלו מהרגליים. לא היינו מספיק אגרסיביים ברבע השלישי, יצאנו מתוכנית המשחק שלנו. אם היינו יותר חכמים ומנוסים לא היינו מגיעים למצב הזה בסיום. לא היה לנו את ה'קילינג אינסטינקט'. העתיד הקרוב שלנו מאוד בעייתי, נצטרך להתחזק ולעשות את השינויים הנכונים. צריך לחשוב מה עושים. מה שקורה לנו עם הפציעות העונה זה מדהים. אני אחראי לכל מה שקורה על המגרש, אני מחויב במאת האחוזים למערכת ועושה הכל כדי שהפועל תהיה הכי חזקה שיש". 

על עתידו בקבוצה, אמר המאמן: "אם יבקשו ממני להפסיק לעבוד זה יהיה מצער. אני באופן אישי בטוח שלם עם המאמץ שלי, אני לא יכול לעשות יותר ממאה אחוז. בסוג העבודה שלנו יש דברים שאין מה לחשוש מהם. אני יודע שאני יכול לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...