יממה בלבד אחרי שהפסידה את התואר הראשון של העונה לארסנל במשחק מגן הקהילה שנערך באיצטדיון וובמלי (0:3 לתותחנים) הודיעה היום מנצ'סטר סיטי על חיזוק משמעותי להגנה כשהחתימה את אלייקים מנגאלה. התכולים ישלמו לפורטו 32 מיליון ליש"ט עבור בלם נבחרת צרפת בן ה-23.
מנגאלה אמר בתגובה לאחר החתימה: "סיטי זה מועדון צמרת באירופה, זה צעד משמעותי בשבילי לעבור מפורטו לקבוצה כזו ולהמשיך את ההתקדמות שלי. אני רוצה לזכות בתארים ומאמין שנוכל לעשות זאת"
"אני שמח מאוד להגיע לאנגליה כי עבורי הפרמיירליג היא הליגה הטובה בעולם, המשחק פה מאוד אינטנסיבי ואגרסיבי. המון שערים נכבשים לכן זה כיף לצפות בליגה הזאת, אני כבר לא יכול לחכות להתחיל לשחק!"

גם אתלטיקו רוצה את רויס // צילום: אי.פי.אייי
אתלטיקו מדריד אלופת ספרד איבדה בקיץ האחרון שלושה ברגים מרכזיים מהסגל שלה כשכולם עברו לצ'לסי: טיבו קורטואה, דייגו קוסטה ופליפה לואיס. כתחליף סימאונה הצליח בינתיים לשים את ידיו על שני שחקנים גדולים – מריו מנדז'וקיץ' ואנתוני גירזמן, אך נראה ש"צ'ולו" עוד לא סיים את מסע הרכש שלו הקיץ. ה"אס" הספרדי מדווח היום כי אתלטי עוקבת אחר ההתפתחויות בעניינו של מרקו רויס המחזור גם על ידי ליברפול. על פי הדיווח אלופת ספרד תנסה לרכוש את הקשר במחיר נמוך מסעיף השחרור הקבוע בחוזהו בתקווה שדורטמונד תעדיף למכור את השחקן לקבוצה אחרת ולמנוע נטישה נוספת של שחקן לבאיירן מינכן.
שם נוסף שעלה הבוקר כמועמד להצטרף לקולצ'ונרוס הוא רוברטו סולדאדו מטוטנהאם. ה"טיימס" הבריטי מדווח כי מאמן התרנגולים מוכן למכור את השחקן כשאתלטיקו מדריד וגלאטסראיי מעוניינות. במקביל, ה"דיילי מירור" דווקא מדווח שטוטנהאם בונה על החלוץ הספרדי העונה והוא לא נמצא על המדף.

ארותורו וידאל באימון יובנטוס // צילום: רויטרס
עוד בספרד, על פי "ספורט" ברצלונה מעוניינת להחתים מגן ימני חדש ללא קשר לדני אלבס שעדיין לא ברור אם יעזוב או יישאר. שני המועמדים הבולטים לעמדה הם לואקס פיסצ'ק מבורוסיה דורטמונד וחואנפראן מאתלטיקו מדריד.
נעבור לאנגליה, דיילי בלינד המחוזר על ידי מנצ'סטר יונייטד ומחירו מוערך בכ-17 מיליון ליש"ט התייחס ברשת "סקיי ספורט" למעבר האפשרי: "בינתיים טוב לי כאן באייאקס אם תבוא הצעה אני אחשוב עליה, כרגע אני ממתין לראות אם תהיה איזה התפתחות ואז נבדוק מה בדיוק האופציות"
עוד בגזרת השדים האדומים, באיטליה מדווחים כי סוכנו של ארתורו וידאל ייפגש היום עם לואי ואן חאל שמאוד רוצה את הקשר הצ'יליאני. כזכור אמש וידאל לא נכלל בסגל יובנטוס למשחק אימון כשהסיבה הרשמית היא פציעה והשמועות מספרות שזה בגלל המעבר האפשרי ליונייטד. המאמן ההולנדי מתכנן להציע לגברת הזקנה את מרואן פלאיני וחאבייר הרננדס (צ'יצ'ריטו) כחלק מהעסקה.

בלינד יתאחד עם ואן חאל? // צילום: אי.פי.איי
כבר מספר שבועות שכלי התקשורת בממלכה מדווחים על כך שדני אגר צפוי לעזוב את ליברפול בשל הגעתו של דיאן לוברן, ועל כך שארסנל, טוטנהאם וברצלונה רוצות את הבלם. מאמן האדומים ברנדן רוג'רס התייחס לשמועות הללו ואמר: "דני עדיין עובד קשה כדי לשקם את הברך שלו, הוא סבל קצת מחוסר מזל במסע שלנו בארה"ב והוא עדיין מטופל. לא פנו אלינו ולא קיבלנו שום הצעה על השחקן"
סמואל אטו טרם מצא קבוצה מאז ששוחרר מצ'לסי ועל פי "סקי ספורט" החלוץ הקמרוני קרוב מאוד לחתימה באייאקס