פרמז'ן מגורד | צילום: Getty Images

מדהים: גילה כי כל חייו גירד את הגבינה הצהובה בצורה לא נכונה

גולש בטוויטר זכה להארה: "מתברר שעד היום כשגירדתי גבינה צהובה במגרדת, עשיתי זאת לא נכון"

מי לא אוהב גבינה צהובה? מדובר באחת התוספות האידיאליות להקרמת מרק, לתפוחי אדמה חמים לטוסטים ולמה לא. אבל מתברר שכולנו עד היום מגרדים את הגבינה הצהובה בצורה לא נכונה, ובכך פוגמים בהנאה הסופית שלנו.

 

משתמש טוויטר העלה לאחרונה פוסט, שבו כתב: "אני לא אדם צעיר, בעצם אני די מבוגר, אבל מתברר שעד היום כשגירדתי גבינה צהובה במגרדת עשיתי זאת לא נכון". בהמשך, מסביר האיש שהוא, כמו רוב העולם, גירד את הגבינה כשהמגרדת עומדת, וחלקי הגבינה נופלים היישר על המאכל שאליו הם מתווספים. אלא, שמתברר כי מדובר בטעות ענקית: השיטה הנכונה לגרד גבינה היא כאשר המגרדת שוכבת, וחלקיקי הגבינה נאספים בה ולא נופלים ישר. כך ניתן להחליט על חלוקה שווה של החלקים, פחות לסכן את האצבעות בפגיעה מהמגרדת, וכל התהליך נעשה יותר קל ויותר מכוון.

 

הגולש סיפר גם איך הגיע להארה: מתברר, כי השיטה הקלה והשונה נחשפה בסרטון חדש של המבורגר "מק גבינה" של חברת מקדונלד'ס, שם האיש ראה זאת לראשונה. הוא מיהר לכתוב על זה פוסט: "מדהים, אבל למדתי משהו חדש ופשוט מגניב".

 

הפוסט זכה ל-60 אלף לייקים ול-20 אלף תגובות, ורוב המגיבים פשוט "עפו" מהתלהבות מהסגנון החדש. גולש אחד כתב: "מוזר, כולנו עושים זאת כך שהגבינה נופלת על האוכל, למרות שזה באמת הרבה יותר הגיוני לעשות זאת אחרת". גולש אחר הוסיף: "אני בהלם. כל עולם הגבינה שלי השתנה, המוח פשוט עף לי". עם זאת, היו גולשים שטענו כי השיטה החדשה עלולה לפגוע במשטח שמתחת המגרדת. ואנחנו? אהבנו מאוד, ומאז אנו מגרדים בעוז - רק בשכיבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...