ועד עובדי רשות שדות התעופה הודיעו לפני כחודש וחצי על שיבושים צפויים בנמל התעופה בן גוריון. השיבושים שהיו אמורים להתחיל בסוף החודש הקודם נדחו, אך כעת נראה שהמו״מ בין הוועד להנהלה ולאוצר לא מתקדם ומי שירגיש את תוצאות המצב הם הנוסעים.
כבר מחר (רביעי) צפויים שיבושים בנמל התעופה בן גוריון בין השעות 14:00-10:00, כך הודיעו הבוקר בוועד עובדי רשות שדות התעופה. השיבושים יהיו בעקבות אספות עובדים שיתקיימו באותן השעות בדיוק.
באספות ידונו העובדים על הסכמי השכר שלא נחתמו ועל תנאי העסקת העובדים ברשות שדות התעופה. על פי ההערכות, השיבושים לא יסתיימו שם וככל הנראה יימשכו גם בתקופה הקרובה.
בשיחות עם בכירים ברשות שדות התעופה הם מבהירים שכרגע אין פתרון שנראה באופק ואין הרבה ברירות מעבר לנקוט בצעדים שונים כגון עיצומים. אותם גורמים מפנים אצבע מאשימה בין היתר גם לאוצר בטענה שלא מתקבלים תקציבים מספקים.
בכירים ברשות אומרים בשיחה עם "ישראל היום": ״מספר הנוסעים עכשיו הוא נמוך יחסית ונע בין 50-60 אלף נוסעים, הפחד שלנו הוא מפסח, אז יהיו כאן 90 אלף נוסעים ביום, יש פה מחסור אדיר בעובדים וכבר מאוחר מדי לגייס ולהכשיר, אנחנו נראה עומסים גדולים מאוד בפסח, נקווה שזה יסתיים בלי נזקים חמורים״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו