צילום: AFP

לא פראיירית: אפל הפתיעה את הגנבים שבזזו חנויות שלה

"המכשיר ננעל ומאותר, הרשויות יקבלו התראה": ענקית הטכנולוגיה נעלה את המכשירים שנבזזו מחנויותיה • בתחילת השבוע הודיעה החברה כי היא סוגרת את הסניפים באזורי המהומות

שבוע שני למהומות בארה"ב והמשטרה לא מצליחה לעצור את ההמון הזועם שבוזז מכל הבא ליד ומותיר אחריו הרס עצום. בעקבות זאת, הודיעה אפל בתחילת השבוע כי היא סוגרת את החנויות שלה על מנת למנוע השחתה וביזה. כעת, אותם גנבים קיבלו הודעה למכשיר, גילו שהוא נעול - והמשטרה בעקבותיהם.

בהודעה שהופיעה לאדם שהגיע לידיו מכשיר נעול ופורסמה ברשת נכתב "בבקשה החזר את המכשיר לחנות אפל ברחוב Walnut. המכשיר ננעל ומאותר. הרשויות יקבלו התראה". בכל מכשיר הופיע שם החנות בו היה נמצא המכשיר בפעם האחרונה, ומדובר במכשירי תצוגה, שלמרות אמצעי המיגון והאזעקה - פשוט נעקרו ממקומום.

ברוב המקרים מכשירי התצוגה שאתם רואים על השולחנות בחנויות אפל ברחבי העולם מעט מוגבלים בהשוואה לאייפון שתקבלו מהאריזה וכוללים אמצעי מעקב ואבטחה - בדיוק בגלל מקרים מהסוג הזה.

המהומות פרצו בשל הזעם על מותו של ג'ורג' פלויד, אפרו-אמריקני שמת בזמן מעצרו. השוטר דרק שאובין תועד מרתק אותו לקרקע בעזרת השענת הברך על צווארו של פלויד, שנשמע מתחנן לעזרה ואומר שוב ושוב שאינו יכול לנשום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...