צילום: דוברות ההתאחדות לכדורגל // זוארץ עם נשיא אופ״א אלכס סאפרין, היום בשוויץ

זוארץ נפגש עם נשיא אופ"א: "חבר שלנו"

יו״ר ההתאחדות לכדורגל והמנכ״ל רתם קמר נועדו בשוויץ לפגישת היכרות: "סאפרין היה וימשיך להיות חבר אמת של הכדורגל שלנו. דיברנו גם משחק הידידות במסגרת ליגת האומות"

יו״ר ההתאחדות לכדורגל, משה זוארץ, והמנכ״ל רתם קמר, נפגשו היום (רביעי) במשרדי אופ״א בשווייץ עם נשיא אופ״א אלכס סאפרין ומנהלים בכירים בארגון.

נשיא אופ״א הדגיש את מחויבותו לפיתוח הכדורגל בישראל ואת עמידתו לצד ההתאחדות בכל מאבק בו יעשה נסיון לפגוע בכדורגל הישראלי ממניעים פוליטיים. סאפרין אף הודיע כי בתקופה הקרובה יגיע לביקור ראשון בישראל מאז כניסתו לתפקיד בספטמבר 2016.

״סאפרין היה וימשיך להיות חבר אמת של הכדורגל שלנו", אמר זוארץ בתום הפגישה, "זאת היתה פגישת היכרות בינינו ובין הפקידות הבכירה בארגון, בה גם נדון נושא משחק הידידות במסגרת ליגת האומות לפני המפגש המכריע עם סקוטלנד ב-20.11. 

"אופ״א הבטיחה לסייע בימים הקרובים במציאת יריבה למשחק הידידות שאנו צפויים לארח ב-15.11. אני מצפה לביקור של נשיא אופ״א בארץ כדי שיכיר את הכדורגל שלנו לו הוא מקפיד לסייע כמיטב יכולתו״.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...