אתלטיקו מדריד הודחה הערב באופן מפתיע מגביע המלך הספרדי כשסיימה ב-3:3 מטורף מול ג'ירונה במשחק השני של שמינית הגמר וסיימה את דרכה אחרי 4:4 בסיכום שני המשחקים.
הקולצ'ונרוס שזכו בגביע בפעם האחרונה בעונת 2012/13 הודחו בעקבות יחס שערים זניח אחרי שהמשחק הראשון הסתיים ב-1:1 בביתה של ג'ירונה והערב ספגו שלושה שערים במגרשם הביתי.
ניקולה קאליניץ' העלה את קבוצתו של דייגו סימאונה כבר אחרי 12 דקות, אך האורחת חזרה ונהנתה מבעיטה מצוינת של ואלרי בדקה ה-37 שקבע שוויון. ג'ירונה השלימה מהפך בזכות נגיחה של כרסטיאן סטואני ממצב נייח בדקה ה-59.
דומביה. חוגג אחרי השיוון הסנסציוני // צילום: אי.פי.איי
אך אתלטיקו לא ויתרה במהירות, כאשר אנטואן גריזמן עלה מהספסל והביא לשער השוויון של אנחל קוראה בדקה ה-66. שש דקות לסיום, הצרפתי גמל למאמנו עם השער שנתן 2:3 מבטיח, אך סיידו דומביה קבע שוויון בדקה ה-88 ששלח את אתלטיקו הביתה בשלב מוקדם.
בכך ג'ירונה הופכת לראשונה שכובשת שלושה שערים במטרופוליטנו המחודש וסיימה בתיקו בפעם החמישית ברציפות בכל המסגרות.
חצי הגמר המטורף בין ברצלונה לאתלטיקו הפך ל"מותחן מונומנטאלי"
הדרבי של מדריד נגמר, אבל אמירה אחת של דייגו סימאונה עיצבנה את קרלו אנצ'לוטי
פרסומת | יום פתוח באקדמית אחוה 18.3
"סימאונה התרשם ממנו": ההתעניינות של אתלטיקו מדריד באוסקר גלוך
אתלטיקו מדריד סימנה את אוסקר גלוך כ"מטרה המרכזית", ומוכנה לשלם תמורתו סכום ענק