ברצלונה נמצאת בעיצומה של עונה מצויינת. הקבוצה של ארנסטו ואלוורדה מובילה את הטבלה בליגה הספרדית, הבטיחה את מקומה בגמר הגביע הספרדי שם תפגוש את ולנסיה בחודש מאי ובליגת האלופות עלתה לרבע הגמר, שם תפגוש את מנצ'סטר יונייטד.
בתקשורת הקטלונית, דווח אמש (שישי) כי הבלגראונה מובילה על מספר מועדונים ביבשת במירוץ אחר בלם אייאקס ונבחרת הולנד, מאתייה דה ליכט. לאחר שברצלונה החתימה לעונה הבאה כבר את חברו לקבוצה ולנבחרת, פרנקי דה יונג, גם קפטן האדומים בדרך לקאמפ נואו.
על פי הדיווח, השחקן מעדיף להצטרף לברצלונה על פני המועדונים האחרים שמעוניינים בו כדוגמת באיירן מינכן ויובנטוס ומערכת היחסים המצויינת שקיימת בין נשיא ברצלונה ג'וזף ברתומיאו ובין מארק אוברמארס, מנהלה הספורטיבי של אייאקס, אמורה לקדם בשבועות הקרובים את העסקה.
אייאקס, כאמור, מכרה לברצלונה בינואר את הקשר פרנקי דה יונג תמורת 75 מיליון אירו עם אפשרות ל11 נוספים ע"פ בונוסים, לא צפויה להערים קשיים וצפויה לדרוש כ-70 מיליון יורו על הבלם. הבעייתיות יכולה להיות אם שאר המועדונים שמעוניינים בדה ליכט, יציעו סכומים הרבה יותר גבוהים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו