צילום: אי.פי // סילבה מול מסי, אמש בערב הסעודית

טיאגו סילבה במתקפה: "שופטים מעריצים את מסי"

בלם נבחרת ברזיל, טיאגו סילבה תוקף בחריפות את הפרעוש לאחר שכבש את שער הניצחון בקלאסיקו בין ברזיל לארגנטינה: “הוא תמיד מנסה לסחוט בכוח עבירות במקומות מסוכנים. דיברנו עם כמה שחקנים שמשחקים בלה ליגה והם אמרו ששם קורה אותו הדבר"

היריבות בין ברזיל לארגנטינה עתיקת היומין כל כך חזקה שגם משחק הכנה בין הנבחרות המובילות בדרום אמריקה לא נגמר בשקט. אמש (שישי) ארגנטינה ניצחה במשחק ראווה בערב הסעודית את יריבתה המושבעת 0:1 מפנדל של ליונל מסי שאותו הוא סחט בעצמו, מה שהביא היום לביקורת קשה מאוד מצד קפטן ה'סלסאו', טיאגו סילבה, על הפרעוש.

סילבה אמר היום על הפנדל השנוי במחלוקת שנשרק לטובת האלביסלסטה: “רצינו לחדש את המשחק, ומסי פעמיים בעט שני כדורים סתם, השופט לא עשה דבר. הוא התווכח עם השופט וצחק לו בפנים. הוא תמיד מנסה לסחוט בכוח עבירות במקומות מסוכנים. דיברנו עם כמה שחקנים שמשחקים בלה ליגה והם אמרו ששם קורה אותו הדבר, הוא מנסה להשפיע על ההחלטות של השופט. בליגת האלופות אין לו את היתרון הזה. יש הרבה שופטים שמעריצים את מסי ושורקים לטובתו בלא מעט מקרים".

אירוע נוסף שהכעיס את סילבה היה התקרית בין הפרעוש למאמן ברזיל, טיטה. מאמן ה'סלסאו' התלונן בפני השופט וכוכב ברצלונה עשה לו סימן לשתוק, מה שהכעיס מאוד את הספסל של אלופת הקופה אמריקה הטרייה: “קשה להאמין שאנחנו מדברים על חינוך על המגרש ומנסים לשמש דוגמה, ואז אחד השחקנים הנערצים בעולם מתנהג בצורה כזאת. לא הייתי מתנהג ככה לאיש מבוגר, כשמדובר על מאמן על אחת כמה וכמה. כמה שהיריבות גדולה, החינוך צריך להגיע קודם”.

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...