אחרי שסיים את כהונתו כמאמן נבחרת ישראל, וילי רוטנשטיינר התראיין היום (רביעי) ל"Krone" האוסטרי וסיפר על חוויותיו בישראל בתקופת מבצע "שומר החומות" בחודש מאי 2021.
"זו הייתה חוויה עצומה להישאר בישראל ולחזות במלחמה במשך עשרה ימים. היה לי מאוד קשה", סיפר רוטנשטיינר והודה כי הסיטואציה הפחידה אותו. "אם אתה צריך ללכת למקלט כשיש טילים באמצע הלילה ולשמוע את האזעקות משם, אז זה לא נעים. פחדתי, אני לא רוצה לחוות את זה פעם נוספת".
בהמשך הראיון ציין האוסטרי בן ה-59 כי הוא גאה ב"הישגים ספורטיביים שייקחו את ישראל רחוק בשנים הבאות" וכי הוא פתוח להצעות חדשות "אם יצוץ משהו מעניין".
על העבודה שלו בנבחרת ישראל אמר: "המטרה שלי הייתה לגבש את השחקנים לעבוד כיחידה אחת, והיחסים שלי עם השחקנים היו חשובים מאוד. לנבחרת היו שלושה מנהיגים – הקפטן ביברס נאתכו, ערן זהבי ומונאס דאבור. עבדתי עם שחקנים רבים אבל השלושה האלו מיוחדים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו