צילום: AFP // חורחה מסי בברצלונה, היום

"פגישת מסי - בארסה הסתיימה ללא הסכמות"

דיווחים בספרד: חורחה מסי וברתומאו לא הגיעו להסכמות בנוגע לעתידו של הארגנטינאי במועדון • הנשיא הציע למסי לחתום על חוזה חדש לשנתיים והבהיר לאביו: "השחקן תחת חוזה, לא ננהל משא ומתן על עזיבתו"

כשרבים מאוהדי הכדורגל בעולם נושאים אליה את עיניהם בציפייה לגלות היכן ישחק לאו מסי בעונה הבאה, הסתיימה הפגישה בין אביו חורחה, ונשיא ברצלונה, ג'וספ מריה ברתומאו.

על פי הדיווחים באתר "ספורט" הספרדי, הפגישה בין השניים הסתיימה הערב (רביעי) ללא הסכמות בנוגע לעתידו של הפרעוש במועדון.

ב"מארקה" הוסיפו שברתומאו הבהיר למסי האב כי ברצלונה לא תנהל משא ומתן על עזיבתו של הכוכב לאף קבוצה, משום שהוא תחת חוזה אחרי שלא ניצל את סעיף היציאה עד ה-10 ביוני. הטענה של נציגי מסי היא שהמכתב שנשלח להנהלת המועדון ובו הביע הארגנטינאי את רצונו לעזוב את הקבוצה נשלח "ברוח סעיף היציאה" (פחות מעשרה ימים לאחר סיום העונה, שהיה מאוחר יותר השנה בגלל מגפת הקורונה), ועל כן הוא שחקן חופשי.

ב"מונדו דפורטיבו" טענו שהנשיא הביע את רצונו שמסי יישאר בקבוצה, שבמועדון סומכים עליו במאה אחוזים ואף הציע לו לחתום על חוזה חדש לשנתיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...