מסי. יחתום עד 2023 | צילום: אי.פי.אי

דיווח: "בית"ר ירושלים תפגוש את ברצלונה למשחק ראווה בישראל"

ב"מונדו דפורטיבו" מפרסמים כי הקבוצה של משה חוגג תפגוש את הקטאלנים במקום ויאריאל למשחק שנקבע ל-4 באוגוסט • מפגש פיקנטי בין האחים קומאן

לפני מספר שבועות פורסם בתקשורת הספרדית כי ויאריאל וברצלונה יפגשו למשחק ראווה בישראל. הבוקר (שבת) ה"מונדו דפורטיבו", אחד מאתרי הספורט המובילים בספרד מדווח כי בית"ר ירושלים תחליף את ויאריאל ותשחק מול מועדון הפאר הקטאלני. המפגש ייערך ב-4 באוגוסט ויפגיש את האחים ארווין קומאן, מאמן הירושלמים ואחיו רונאלד, מאמן בארסה.

בדיווח נכתב בין היתר: "היריבה המקורית שנקבעה הייתה ויאריאל, אבל בעקבות שינוי של הרגע האחרון היריבה תהיה בית"ר ירושלים המקומית. מדובר באחת הקבוצות הגדולות בישראל שאותה מאמן לא אחר מאשר אחיו של רונלד קומאן, ארווין, שהגיע העונה.

הדיווח היום מגיע לאחר שבתחילת חודש יוני, בעלי בית"ר ירושלים משה חוגג צייץ בטוויטר: "שני אחים, שני מאמנים, שני מועדונים - ברצלונה ובית"ר ירושלים. מה לגבי משחק ידידות?".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

יש לציין כי ב-1 באוגוסט יתקיים עוד משחק מעניין במיוחד בישראל כאשר פ.ס.ז' תפגוש את ליל לסופר קאפ הצרפתי באצטדיון בלומפילד כאשר בין היתר אמורים להגיע לארץ הקודש ניימאר וקיליאן אמבפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...