Loading...

האיחוד של ליאו מסי ולואיס סוארס // X

אקס מנצ'סטר יונייטד מועמד לחזק את ברצלונה

ב"מונדו דפורטיבו" טוענים כי ג'סי לינגארד בן ה-31 עשוי לחזק את הקטאלונים שמתמודדים עם בעיות כלכליות • לא מזמן, לנוכח הקושי שלו למצוא קבוצה שתקלוט אותו, השחקן האנגלי החליט לפטר את הסוכנים שלו

ברצלונה עשויה להחתים את קשרה לשעבר של מנצ'סטר יונייטד, ג'סי לינגארד, בחלון ההעברות של ינואר, כך מפורסם היום (רביעי) ב"מונדו דפורטיבו".

 
 

מעמדו של המאמן הראשי, צ'אבי הרננדז, בהדרדרות לנוכח מצב הקבוצה והתבוסה לריאל מדריד בסופר קלאסיקו האחרון. במסיבת עיתונאים שהתקיימה אחרי המשחק הוא הבהיר שלקטאלונים אין את האמצעים להביא חיזוקים נחוצים לנוכח המצב הכלכלי והפייר-פליי של אופ"א: "אנחנו לא יכולים להחתים אף אחד. נכון להיום, המועדון לא יכול להביא אף אחד. זה המצב שיש לנו", אמר צ'אבי.

עם זאת, "המונדו דפורטיבו" מדווח כי שמו של מועמד מפתיע נזרק. לינגארד, אחד מכוכבי אנגליה שהגיעה לחצי הגמר במונדיאל רוסיה 2018, נמצא כרגע ללא מועדון ולא ידרוש חוזה גדול בקטאלוניה. 

לינגארד נראה קרוב להצטרף לליגה הסעודית בקיץ האחרון, אבל שבועיים של אימונים במזרח התיכון לא הסתכמו בחוזה באף קבוצה. קבוצתו האחרונה של האנגלי בן ה-31 היתה נוטינגהאם פורסט מהפרמייר ליג.

לא מזמן, לנוכח הקושי שלו למצוא קבוצה שתקלוט אותו, השחקן האנגלי החליט לפטר את הסוכנים שלו ולמנות במקומם אחרים. 

 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...