ברק בכר והכוכב האדום בלגרד פגשו הערב (שבת) את מלדוסט כשהיא רחוקה 3 נקודות מהמקום הראשון בטבלה פרטיזן בלגרד. האדומים עלו ליתרון כבר בדקה ה-8 מפנדל של אלכסנדר קטאי. השיויון הגיע במהירות מרגליו של אורוש סרמצ'ביץ' (10), אך במחצית השנייה אלופת סרביה סגרה סיפור משערים של יובאן מיאטוביץ' (68) והאוואנג אין-באום (88).
אבל הניצחון הזה הוא לא סתם ניצחון, אלה שיא עולם חדש ומרשים. 122 משחקים ללא הפסד באצטדיון ה"מרקאנה", ניצחון שבזכותוהם שברו את השיא של ריאל מדריד שלא הפסידה 121 משחקים בין 1957 ל-1965. מתוך 121 המשחקים שלה, ניצחה הכוכב 109 ועוד 12 מפגשים לא הוכרעו, עם מאזן שערים מדהים של 53:336.
"אנחנו חושבים רק על ניצחון" הבהיר המאמן במסיבת העיתונאים לפני המשחק: "אבל כמובן שאם נשבור את השיא, זה יהיה נהדר עבור הכוכב, אנחנו צריכים לשמור על האנרגיות שהיו לנו במשחק הקודם, למרות שהיו רוטציות. צריך לשחק אגרסיבי לאורך 90 דקות, להתקיף, ללחוץ וליצור מצבים. כבשנו במשחק הגביע שערים יפים ואני מקווה שזה עוזר לעלות את הביטחון בקבוצה".