אוזיל עם גביע העולם ב-2014 | צילום: AP

לא ישחק עם קארצב: מסוט אוזיל החליט לפרוש מכדורגל בגיל 34

הקשר שעבר שנים יפות בריאל מדריד וזכה עם גרמניה במונדיאל ב-2014 נכנע לפציעות והחליט לתלות את הנעליים, כך מדווחים בטורקיה

לפי דיווחים הבוקר (שישי) בטורקיה, כדורגלן ריאל מדריד וארסנל לשעבר ואלוף העולם עם גרמניה ב-2014, מסוט אוזיל, החליט לפרוש ממשחק פעיל בגיל 34. ע"פ העיתונאי המקומי יאקופ צ'ינאר, אוזיל נכנע לפציעות והודיע לאנשי המועדון כי לא ימשיך לשחק.

אוזיל החל את הקריירה בשאלקה 04, שם שיחק שנה וחצי, ואז עבר לתחנה הבאה שלו, ורדר ברמן, תמורת 5 מיליון יורו. עם הירוקים הוא זכה בגביע ב-2009 והוביל אותה לגמר גביע אופ"א. אחרי שנתיים בגרמניה, הוא עבר לריאל מדריד בקיץ 2010, במדיה זכה בגביע בעונת 2010/11, באליפות בעונת 2011/12 וגם בסופר קאפ הספרדי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בקיץ 2013 הוא עבר לארסנל - שם שיחק שבע עונות, והיה שותף לזכייה בשלושה גביעי אנגליה אך מנגד הראה לא מעט חוסר רצינות וזכה ליחס קר מקהל התותחנים. בקיץ 2020 הוא חזר לטורקיה, שם שיחק שנתיים בפנרבחצ'ה ולאחר מכן עבר לבשאקשהיר. כמו כן, הוא רשם רשם 92 הופעות במדי נבחרת גרמניה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...