קבאני.יצא בזול | צילום: AFP

"שש שעות בהרדמה": התאונה שכמעט דחתה את הבכורה של קבאני בוולנסיה

החלוץ האורוגוואי הוותיק חשף את הסיבה בגללה יכל לפספס את משחקו הראשון בעטלפים: "חשבתי ששברתי את האצבע"

הופעות בכורה של שחקנים וותיקים בקבוצות חדשות הן תמיד מרגשות. אחרי שנתיים במנצ'סטר יונייטד, אדינסון קבאני חתם הקיץ בוולנסיה הספרדית, אך השבוע חשף האורוגוואי בן ה-35 מה כמעט גרם לו לפספס את משחקו הראשון בעטלפים, במחזור האחרון מול סלטה ויגו.

זה קרה בערב שבו משפחתו עברה מהמלון בו שהתה, לביתה החדש בפאתי ולנסיה. "העמסנו את המזוודות, המשפחה נכנסה לאוטו, לחצתי על הכפתור במכסה תא המטען כדי לסגור אותו, אבל לא היה לי מספיק מקום לעלות על המדרכה. כשנשענתי על המכונית, הדלת נסגרה לי על האצבע ושברה לי את הציפורן. תודה לאל שלא נשברה לי האצבע". 

"הייתי רחוק יום מהבכורה וזה קרה לי", הוסיף קבאני. "בגלל הרעש שהגיע מהאצבע שלי, חשבתי ששברתי אותה. הלכתי לבית חולים, עשיתי ניתוח קטן בציפורן והדביקו לי אותה. אני לא יודע איך זה יהיה שם מתחת עכשיו, אבל נראה שהרופא עשה עבודה די טובה כי ביליתי כשש שעות בהרדמה", סיכם האורגוואי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...