בעוד מספר שבועות כשדני אבדיה יסיים את עונתו הרביעית ב-NBA, הוא יוכל להיות גאה ביכולת שהראה בחודשים האחרונים. הלילה (בין שבת לראשון), הפורוורד הישראלי סיפק עוד משחק נהדר ועזר לוושינגטון לגבור על טורונטו 109:112.
אבדיה פתח בחמישייה וסיים עם 22 נקודות, 13 ריבאונדים, 5 אסיסטים, חטיפה ואיבוד בודד ב-36 דקות. למרות שהוא שיחק לצד ג'ורדן פול וקייל קוזמה, אבדיה לקח הכי הרבה זריקות בוויזארדס וסיים עם 8 מ-19 מהשדה (3 מ-8 ל-3, 3 מ-6 מהעונשין).
פול אגב סיפק את אחד ממשחקיו הטובים במדי הוויזארדס עם דאבל דאבל נהדר של 18 נקודות ו-12 אסיסטים (השווה שיא קריירה). קורי קיספרט הוסיף 18 משלו, קייל קוזמה תרם 16 נקודות ורישון הולמס תרם 15 ו-14 ריבאונדים. מרווין באגלי חזר אחרי תשעה משחקים וסיים עם 10 מהספסל. מנגד גארי טרנט ג'וניור קלע 31, גריידי דיק 17, קלי אוליניק 14 עם 10 אסיסטים ו-6 ריבאונדים ואושיי אבאג'י 12 עם 9 כדורים חוזרים.
אחרי מחצית ראשונה צמודה ברחו הראפטורס ל-70:81 לקראת סיום הרבע השלישי, אך וושינגטון חזרה, הפכה ברבע האחרון (בו קלע פול 14 מ-18 נקודותיו) וחגגה ניצחון שני ברצפות.