לברון גיימס. לא אוהב לבזבז. צילום: מתוך טוויטר

מיליארדר, אבל מביא חטיף מהבית: לברון ג'יימס חוסך

למרות שמוערך במעל מיליארד דולר, כוכב לוס אנג'לס לייקרס לא מוציא כסף סתם, גם לא על פוקפורן במשחק כדורסל • אפילו הבן ברוני לא מאמין

לברון ג'יימס הוא שחקן ה-NBA הפעיל הראשון בתולדות הליגה שהפך למיליארדר. במהלך השנים, זכה הכדורסלן לשבחים רבים על יכולותיו המקצועיות, אך גם מחוץ למגרש מדובר באיש עסקים מצוין ששותף במיזמים רבים ואף מחזיק בחלק מקבוצת הכדורגל ליברפול.

לפי מגזין פורבס, נכון לשנת 2023 הונו של קינג ג'יימס מוערך ביותר ממיליארד דולר. עם זאת, מלבד עושרו ויכולות הכדורסל שלו, כוכב הלייקרס ידוע בתכונה חשובה נוספת, הוא חסכן, אולי אפילו קמצן. דווין ווייד אמר עליו פעם "לברון הוא החבר הכי זול שלי".

עד כמה לברון חסכן? בסרטון שהופץ לאחרונה ברשתות החברתיות נראה הכוכב כשהוא יושב על ספסל במשחק כדורסל, ואוכל חטיף שהביא איתו בשקית מהבית.

ברוני ג'יימס, בנו הבכור של לברון, ראה את הסרטון ולא יכול היה לעצור את עצמו מלהביע את רגשותיו. בפוסט אינסטגרם של ESPN, ברוני צחק על אביו, כשהגיב עם שני סימני שאלה ואחריהם אמוג'י.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
גם ברוני לא מאמין. צילום מסך,
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...