בארבייר מימין. סיים עם הדבוקה המרכזית // צילום: בטיני פוטו, סייקלינג אקדמי // בארבייר מימין. סיים עם הדבוקה המרכזית

הסייקלינג אקדמי התחילה טוב את 2019

רוכב הקבוצה הישראלית, רודי בארבייר, סיים שישי בקטע הראשון של טור סאן חואן בארגטינה (159.1 ק"מ) • עומר גולדשטיין הישראלי הסתפק במקום ה-138 • מחר יוזנק הקטע השני, שאורכו 160.2 ק"מ

הסייקלינג אקדמי הישראלית פתחה כהלכה את עונת 2019, כאשר רודי בארבייר, הרוכב הצרפתי של הקבוצה, סיים במקום השישי בקטע הראשון של טור סן חואן בארגנטינה, שנפרש לאורך 159.1 ק״מ.

 

בארבייר, שהגיע לאקדמי בקיץ החולף מקבוצת הפרו טורAG2R La Mondiale  סיים עם הדבוקה המרכזית בספרינט הסיום אותו ניצח פרננדו גביריה הקולומביאני של קבוצת איחוד האמירויות (בזמן של 3:50 שעות). מתיאו מאלוצ׳לי סיים במקום השני וסם בנט הגיע שלישי.

 

ריקרדו מינאלי מהקבוצה הישראלית סיים במקום ה-20, ועומר גולדשטיין הישראלי הגיע במקום ה-138.

 

כאמור זו התחרות הראשונה של הסייקלינג אקדמי השנה, שנפתחה בצורה חיובית כבר אתמול, כאשר שניים מרוכבי הקבוצה, האמיש שרויס ומתיאס ברנדל, סיימו בין שלושת המקומות הראשונים בשלב הקריטריון המקדים בארגנטינה.

 

מחר מחכה לרוכבים הקטע השני של המירוץ שיתפרס לאורך 160.2 ק״מ ויהיה מישורי ברובו.

 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...