צילום: אי-פי-איי // קונור מקגרגור. עוד נפילה אחרי הפרישה

"מקגרגור חשף את עצמו בפני אישה נשואה"

בצרפת חשפו את סיבת המעצר של אלוף ה-UFC לשעבר, שנאלץ לבלות את ליל שישי במשטרה • "האירי חשף את איבר מינו בפני אישה נשואה בשירותים של מועדון לילה בעיר", צוין בתקשורת

בצרפת חשפו הערב (שני) את סיבת המעצר של קונור מקגרגור, שנאלץ לבלות את ליל שישי תחת תנאי המעצר. כזכור, לוחם ה-MMA האירי בן ה-32 נעצר בסוף השבוע האחרון בקורסיקה שבצרפת בחשד לתקיפה מינית בעקבות תלונה במשטרה המקומית.

על פי הדיווח, האירי היה מעורב בתקיפה ב-10 בספטמבר אם כי הרשויות לא פירטו באיזה סעיפים מואשם אחד מלוחמי ה-MMA הגדולים והמעוטרים ביותר.

"קונור מקגרגור נעצר לפני שלושה ימים לאחר שחשף את איבר מינו בפני אישה נשואה בשירותים של מועדון לילה בעיר", הוסיפו בתקשורת הצרפתית, "המתלוננת שהייתה בחופשה, נכנסה לשירותים יחד עם בעלה ושם פגשה את קונור, שהחליט לחשוף את עצמו בפניה. האישה נכנסה להלם, אך הצליחה לפנות לחבר טוב ששהה לצידי על מנת שיזעיק את המשטרה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אז אחרי עיכוב של לילה במעצר, אלוף ה-UFC לשעבר נחקר ושוחרר בערבות עצמית. קגרגור, שרק ביוני האחרון, הודיע על פרישה בפעם השנייה תוך שנה, לא מפסיק להסתבך. בקיץ שעבר הוא צולם חובט באדם מבוגר שישב על הבר בעיירת נופש ,  ובאותה שנה נעצר שוב ע"י משטרת מיאמי לאחר שלקח את המכשיר הסלולרי לאדם שניסה לצלם אותו מחוץ לבית מלון בעיר הנופש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...