סמוטריצקי בפעולה. מאמץ פיזי ומנטלי | צילום: RCC

הזדמנות חדשה לשמעון סמוטריצקי ב-UFC

לוחם ה-MMA ניצח קרב במסגרת הארגון הרוסי הבכיר RCC ובטוח שמקומו בארגון האמריקני המוביל בעולם • "יותר מכל רציתי להוכיח שאני שייך לרמות הגבוהות בעולם"

לוחם ה-MMA הישראלי שמעון סמוטריצקי חזר למסלול הניצחונות, כשהביס את וויליאם מסאריו הברזילאי בנוקאאוט טכני בסיבוב השני בקרב תחת הארגון הרוסי הבכיר RCC.

לאחר הניצחון הגדול, הלוחם המכונה "המתנקש" אמר: "נלחמתי באחד מהארגונים החזקים ברוסיה נגד לוחם UFC לשעבר. ההכנה לקראת הקרב הזה הייתה קשה במיוחד, פיזית ומנטלית, לא נחתי לרגע מאז הקרב האחרון שלי בארה"ב".

סמוטריצקי המשיך: "יותר מכל רציתי להוכיח לעצמי ולכולם שאני שייך לרמות הגבוהות בעולם. הלילה אחרי שניצחתי בנוקאאוט טכני לוחם UFC לשעבר בסיבוב השני, הוכחתי שהמקום שלי ב-UFC".

הישראלי, שכזכור הפסיד בקרב ההזדמנות האחרון שלו על מקום ב-UFC, שלט בקרב מול הברזילאי, וכדקה וחצי לסיום הסיבוב השני הפיל את יריבו והחל ברצף של חבטות לראשו, עד ששופט הקרב נאלץ להפסיקו ולקבוע ניצחון טכני, כיוון שמסאריו כבר לא יכול היה לגונן על עצמו.

הניצחון של סמוטריצקי העלה את מאזנו לשמונה ניצחונות לעומת הפסד אחד, ועשוי ליצור הזדמנות נוספת לישראלי בארגון ה-MMA הבכיר בעולם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בימים הקרובים הוא ישוב לארץ, ולאחר חמישה חודשים של מחנות אימונים ושני קרבות בפרופיל גבוה מאוד הוא ינוח כדי להכין את עצמו עד למטרה הבאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...