Loading...

מפגינים אנטישמים מקיפים את פלויד מייוות'ר

נהדפו בקושי: מפגינים אנטישמים התעמתו עם אלוף העולם לשעבר באגרוף בשל תמיכתו בישראל

פלויד מייוות'ר, מגדולי הענף, ערך השקה לאחד ממוצריו, עת הוקף בצורה מאיימת על ידי עשרות פרו פלשתינים • שומרי ראשו התקשו להשתלט על האירוע, אך חטפו דגל פלשתין מידי המפגינים • צפו

בשבועות הראשונים של מלחמת חרבות ברזל, עת לוחמי צה"ל נזקקו לציוד חסר, אלוף העולם לשעבר באגרוף, פלויד מייוות'ר, שלח לישראל במטוסו הפרטי את כל מה שנדרש לחיילים האמיצים. הוא אף שוחח עם חלקם בשיחת וידאו והצליח לרגש המונים. עם זאת, הוא כנראה גם הצליח להרגיז רבים אחרים.

מייוות'ר, שלא הסתיר אף פעם את אהדתו לישראל, השיק אתמול (ראשון) את אחד ממוצריו החדשים, באירוע נוצץ, אבל לא ציפה שבמקום קהל מעריצים הוא יוקף בעשרות מפגינים אנטישמים, שקראו "לשחרר את פלשתין" והתקרבו אל אגדת האגרוף בצורה מאיימת, תוך שהם מוחים על היותו פרו ישראלי וצועקים בין השאר "פאק ישראל".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בשלב הזה נכנסו לפעולה שומרי ראשו של מייוות'ר, שמלווים אותו לכל מקום, והם החלו להדוף ככל האפשר את המפגינים האנטישמים ואף חטפו מידיהם את דגל פלשתין. מאוחר יותר, ברשתות החברתיות, ניסו תומכי המפגינים להציג זאת כתקיפה פיזית מצד מאבטחיו של האלוף, שהתקשו להשתלט על המהומה, כפי שניתן לראות בסרטון למעלה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...