בדרך להיסטוריה? לוחם ה-UFC בלאל מוחמד, יחפש מחר (שני) להגיע להישג בלתי רגיל ולהפוך לאלוף הפלשתיני הראשון.
מוחמד נולד בארצות הברית אך מזדהה כאמריקני-פלשתיני. לוחם ה-UFC פעיל מאוד ברשתות החברתיות ומשתף באופן תדיר סרטונים, תמונות ומסרים אודות מצב הפלשתינאים בישראל וברצועת עזה. אם יוכתר, כבר הודיע כי יניף את דגל פלשתין בזירה, כפי שעשה בעבר.
"זו הזדמנות ענקית, זה חלום שכיוונת אליו" אמר מוחמד לפני הקרב, "אבל אתה יודע שאנשיך סובלים. האנשים שלך מתים עכשיו, וזו התקופה הכי גרועה בחיי שאני יכול לראות את זה כל יום. אתה מרגיש אשם שאתה שמח בשביל עצמך כי אתה יודע מה הם עוברים שם. זה יעודד אותי להתאמן הרבה יותר קשה. זה הולך לתדלק אותי".
מוחמד הוסיף: "התושבים שם צריכים ניצחון יותר מהכל. צריך להרים את דגל הזה פלשתין יחד עם תואר ה-UFC. זה יחקק בספרי ההיסטוריה לנצח. אם אני יכול לגרום לתושבים לשכוח ממה שהם עוברים, זה המעט שאני יכול לעשות".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו