איגוד הג'ודו העולמי (IJF), פרסם הערב (שני) את לוח השנה ל-2024, ממנו עולה שישראל תארח בפעם הרביעית ברציפות את טורניר הגרנד סלאם בתל אביב. גרנד סלאם תל אביב, התחיל ב-2021, לאחר שנה אחת שהתקיים הגרנד פרי, כאשר החוזה מראש היה ל-4 שנים, אך לא היה ידוע מה יעלה בגורלו בשנה הבאה, כאשר הוא צפוי להתקיים בין ה-15 ל-17 לפברואר, ככל הנראה שוב בהיכל קבוצת שלמה.
בכך, האירוע מצטרף לשורה אירועי ספורט גדולים שיתקיימו שנה הבאה בישראל, כשבינואר יהיה אפשר לראות את אליפות אירופה בכדורמים בווינגייט, במרץ תתקיים אליפות העולם באקרובטיקה, טורניר הקדם אולימפי בכדורסל 3X3, גביע האתגר העולמי בהתעמלות אמנותית בירושלים ועוד.
התחרות שנה הבאה צפויה להיות הגדולה אי פעם בישראל, כאשר הספורטאים יאבקו על נקודות הדירוג, חודשים ספורים לפני סגירת הרשימה למשחקים האולימפיים בפריז. נכון להיום, עדין לא ידוע היכן תתקיים אליפות העולם ביוני, כשעדיין חסרים 10 מיליון שקלים, כדי שהאירוע יתקיים בישראל.
השנה תיפתח בסוף ינואר עם גרנד פרי ליסבון, כשבמהלכה תתקיים גם באפריל אליפות אירופה בקרואטיה והשיא כמובן יגיע באולימפיאדה בבירה הצרפתית, כשלפני התחרות בישראל יתקיים גם הגרנד סלאם הצרפתי.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו