נבחרת ישראל בקיאקים | צילום: רועי לב

לאחר התקרית האנטישמית: הצלחה לנבחרת הקיאקים באליפות אירופה

הספורטאים הישראלים פתחו ברגל ימין את התחרות • אילייה פודפולני עלה לשני חצאי גמר • עדי עזרה לחצי הגמר ב-200 מטר יחיד • הצמד שליו דרי ובן קורצ'ק העפילו גם הם

לאחר התקרית האנטישמית שבה נעצר מאבטח שהצדיע במועל יד לעבר חסרי נבחרת הקייאקים של ישראל, בסמוך לאנדרטה לזכר י"א חללי מינכן, הספורטאים פתחו היום (חמישי) את השתתפותם באליפות אירופה בהצלחה.

אילייה פודפולני, עלה לחצי הגמר במקצה ל-1,000 מטר קיאק יחיד, לאחר שסיים את מקצה המוקדמות שלו במקום השלישי בזמן של 3:42.170 דקות. הספורטאי המוכשר, השתתף בהמשך במוקדמות לחצי המרחק, כשהספיק לו 1:48.194 דקות ומקום שישי כדי לעלות לחצי הגמר, שם דורג שביעי לאחר 1:46.594 דקות וישתתף בגמר ב'.

עדי עזרה השתתף במוקדמות למקצה 200 מטר קיאק יחיד, שם סיים חמישי עם 50.362 שניות וישתתף אף הוא בחצי הגמר.

הצמד שליו דרי ובן קורצ'ק המשיכו את היום הנהדר, כשהבטיחו את מקומם בחצי הגמר עם 3:38.002 דקות, כשדורגו במקום השביעי במקצה המוקדמות לקיאק זוגי למרחק 1000 מטר, בחצי המרחק, סתיו מזרחי ויהב גולן דורגו 8 עם 1:48.908 דקות ולא עלו לשלב הבא.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בקיאק זוגי נשים ל-500 מטר, הצמד מיה מייזלס ודריה בודובסקי, עלו לחצי הגמר ממקום השביעי, לאחר שחצו את קו הסיום בתום 2:06.186 דקות. נטע מלקינסון, לא תמשיך בתחרות לקיאק יחיד ל-500 מטר, כשסיימה שמינית את המוקדמות לאחר 2:18.787 דקות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...