צילום: דני מרון // קרלוס קוויאר. מושבת לשבוע הקרוב

בני יהודה: קוויאר סובל ממתיחה, ייעדר מול אשדוד

הבלם הספרדי נצטווה לנוח לתקופה של שבעה עד עשרה ימים ונמצא בספק גם למשחק הליגה מול מכבי פ"ת בעוד עשרה ימים

בלם בני יהודה קרלוס קוויאר סובל ממתיחה בשריר הירך האחורי ולא ישחק בשבת מול מ.ס אשדוד. בבדיקה שעבר הספרדי נשללה האפשרות של קרע, מה שהרגיז את הצוות המקצועי של הקבוצה, אך עדיין השחקן נצטווה לנוח לתקופה של שבעה עד עשרה ימים. 

קוויאר נמצא בספק גם למשחק הליגה הבא של הכתומים נגד מכבי פ"ת. הבלם בן ה-38 נחשב לאחד השחקנים היציבים ביותר העונה אצל סגנית המוליכה. 

מבחינתו של המאמן יוסי אבוקסיס מדובר בחיסרון משמעותי שכן הוא לא היחיד בחוליית ההגנה. גם השוער הליטאי אמיליוס זובאס פצוע ולא משחק בשבועות האחרונים. זובאס ייעדר גם מול אשדוד ואת יקומו ימשיך למלא יונתן שאבי, שהפתיע ביכולתו הטובה בשני המשחקים האחרונים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...