מנכ"ל איגוד השופטים יריב טפר. חכמון ובורנשטיין חוזרים לפעילות | צילום: אלן שיבר

אחרי אלי חכמון: גם השופט אורן בורנשטיין יחזור לפעילות

באיגוד השופטים הוחלט לתת הזדמנות נוספת לשופט המסך שחרג מהנהלים במשחק הפתיחה של הליגה בין בית"ר ירושלים להפועל באר שבע • המנכ"ל יריב טפר: "לאחר שבורנשטיין עשה כן והתנצל על הטעות, כמו חכמון, מצאתי כי יש מקום לנהוג בבחינת מודה ועוזב ירוחם ולהעניק לו הזדמנות שנייה"

מנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר, החליט היום (רביעי) להחזיר לפעילות האיגוד את השופט אורן בורנשטיין לאחר שקיבל אחריות מלאה על חריגה מנהלים בהמשך למשחק בין בית"ר ירושלים והפועל ב"ש במחזור הראשון בעונת 2021/22, בו היה חלק מצוות שיפוט המסך (VAR) בכל הקשור להפצה של קליפ וידאו מהמשחק.

בורנשטיין התנצל על התנהלותו לאחר המשחק, המהווה חריגה מהנהלים ואינה עומדת בסטנדרטים הנדרשים משופט כדורגל בכלל, ובפרט משופט הנמנה על סגל השופטים הבכיר. בורנשטיין התחייב לא לשוב על התנהלות זו והובהר לו, כי חזרה על התנהלות מעין זאת תוביל לסיום מידי של עבודתו באיגוד השופטים.

מנכ"ל איגוד השופטים, יריב טפר: "בדומה לאלי חכמון, מדובר בשופט ותיק ומנוסה, שטעה באופן שחייב מעל לכל קבלת אחריות מצידו. לאחר שבורנשטיין עשה כן והתנצל על הטעות, כמו חכמון, מצאתי כי יש מקום לנהוג בבחינת מודה ועוזב ירוחם ולהעניק לו הזדמנות שנייה. אני מאמין כי הלקח נלמד והוא ימשיך לתרום לאיגוד השופטים מיכולתו ומניסיונו. אני מודה למשרד עורכי הדין פישר בכר ולמשרד החקירות ויצמן-יער על עבודה מקצועית שסייעה לאיגוד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בהתאם לסיכום, בורנשטיין יחזור לפעילות בסגל הבכיר כעוזר שופט מסך ב-1.1.2023.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...