עוד ערב גדול לנבחרת העתודה של ישראל. למרות תחזיות לערב קשה מאוד שמצפה לאריאל בית הלחמי וחניכיו נגד נבחרת ליטא המקבילה, הכחולים שוב נתנו משחק גדול שייכנס לספרים, היו בטירוף מהרגע הראשון והצליחו להעפיל על חשבון היריבה הקשה שחיכתה לה הערב.
בית הלחמי אמר בסיום: “שתקנו למרות הדיבורים על כך שליטא פייבוריטית, ידענו שאם נעשה דברים מסוימים ננצח. היינו משוחררים והקהל זה משהו מטורף, אין לי מילים. אני לא מאמין בהצהרות, צריך לשחק את המשחק שלנו ולשמור. גם אם יקלעו נגדנו 85 נקודות זה לא אומר שלא שמרנו טוב. עשינו את זה בזכות וצריך להמשיך הלאה בלי להתבייש. הכוח שלנו זה שהשחקנים פה הם חלק מקבוצה ונותנים דברים קבוצתיים. אין ספק שאני יכול לסמוך על החברה האלה. זה לא פשוט לשחק מול קהל ביתי והם עושים את זה בצורה מעוררת התפעלות".
רז אדם, השפן התורן של בית הלחמי שסיפק משחק מדהים הוסיף: “כולם נתנו מעצמם הכל, אני לא מסתכל רק על הנקודות, כולם נתנו את כל הלב וזה תענוג. האנרגיות נתנו את הניצחון, לא רצינו להפסיד ונעשה הכל כדי לנצח בשבת את צרפת. כולם פה עושים את התפקיד שלהם והקהל נותן אנרגיות מדהימות, זה ניצחון של כל המדינה. אנחנו צריכים את המנוחה מחר ונבוא כדי לעשות הכל בשבת, צרפת מאוד טובים אבל אני בטוח שיכינו אותנו בצורה הכי טובה שיש”.
דני אבדיה, גם לא נשאר אדיש ליכולת שלו ושל חבריו: “זה היה בוודאות המשחק הכי טוב שלנו. יכולנו לשחק ככה מהמשחק הראשון אבל היינו לחוצים ועכשיו השתחררנו והתרגלנו לאווירה ולשיטה אז אנחנו יכולים לנצח כחל נבחרת. צריך להישאר עם הרגליים על הקרקע, לבוא מפוקסים בשבת ולהמשיך לשלב הבא. אנחנו עוד לא מעכלים ולכולם יהיה קשה לישון היום. זה ניצחון ענק ואנחנו גאים. הגיע הזמן שיתחילו להעריך את הנבחרת שלנו ולא. אנחנו נהנים וזאת חוויה שאני אזכור לאורך כל הקריירה”.
ים מדר: "אנחנו רוצים ליהנות מהיום הזה. האמנו בעצמנו למרות שהרבה לא האמינו בנו. זה לא מופע של איש אחד. בכל פעם מישהו אחר בא ונותן הצגה, ויפה לראות את זה. אנחנו פחות מרגישים את ההייפ בחוץ, אבל כשמגיעים לאולם מרגישים את האווירה. זה שובר את הקבוצות היריבות ודוחף אותנו לשחק יותר טוב".