אמנם הפועל ת"א הודיעה לשחקן ההתקפה שלה, רועי זיקרי, על כך שהוא לא נמצא בתוכניות של המאמן ניסו אביטן, ושהוא רשאי לחפש לעצמו קבוצה חדשה, אך מסתבר כי האדומים לא רצו לשחרר את השחקן לכל קבוצה.
כפי שפורסם אתמול לראשונה ב-'ישראל היום' קבוצת בני יהודה רצתה מאוד לצרף לשורותיה את זיקרי, ואף הבעלים של המועדון, ברק אברמוב, פנה בנושא לאדומים, אך העסקה לא יצאה לפועל. מדוע? משום שהנהלת הפועל סירבה להעביר את זיקרי לבני יהודה בהעברה חופשית והתעקשה רק שיושאל, דבר עליו הכתומים לא הסכימו.
השחקן עצמו היה מעדיף לעבור למחזיקת הגביע, במיוחד לאור העובדה שיוסי אבוקסיס ידוע כמאמן שמטפח שחקנים ויכול להחזיר אותו לעניינים, אך בשל הסירוב מצד הפועל, הוא הושאל היום (חמישי) באופן רשמי לעונה אחת להפועל חדרה, שהייתה איתו במו"מ בתקופה האחרונה
בתוך כך, הוועדה למעמד השחקן קבעה כי על הפועל ת"א לשלם 275 אלף שקלים לקבוצת עירוני נשר, עבור דמי השבחה על החלוץ הצעיר עלי כנאנה, שכעת צפוי להיכנס לסגל של המאמן ניסו אביטן. הקשר המקדוני, סטפן ספירובסקי, צפוי להשלים את מעברו לקבוצה ביום יומיים הקרובים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו