צילום: אייל ספקטור // דריקס. תחושת מיצוי

אלי דריקס עוזב את מכבי ת"א

מנכ"ל הצהובים הודיע לבעלי הקבוצה כי ברצונו לעזוב את תפקידו ויפנה את המשרה בסוף השנה

מנכ"ל מכבי תל אביב, אלי דריקס, הודיע לבעלי הקבוצה כי ברצונו לעזוב את תפקידו לאחר 13 שנים במועדון הצהוב. דריקס, שחקן עבר של קבוצת הכדורגל של המועדון ששימש במספר תפקידיים ניהוליים בשנותיו ביד אליהו, עדכן את ראשי מכבי כי הוא חש תחושת מיצוי ורצון לפנות לאפיקים אחרים. לאחר שיחות שקיים עם הבעלים סוכם כי דריקס יפרוש בסיום השנה הלועזית, כלומר עד ה-31.12.19.

המועדן מסר בהודעה הרשמית: "ב-13 שנותיו במכבי הוביל אלי דריקס את הקבוצה, כולל את מערך השיווק, המכירות, הניהול, הספונסרים והקשר עם האוהדים ועל כך המועדון מוקיר לו תודה גדולה. במרוצת השנים בנוסף למקצועיות הרבה בעבודתו, פיתח אלי יחסי חברות קרובים עם כל בעלי התפקידים והאוהדים שבא עמם במגע. אלי דריקס הוא מכביסט בנשמתו, בכל רמ"ח איבריו ושס"ה גידיו, יישאר תמיד לא רק חבר, אלא אוהד וחלק בלתי נפרד ממשפחת מכבי FOX תל אביב".

אלי דריקס מסר: "אני רוצה להודות מעומק הלב לכל קבוצת הבעלים במכבי FOX תל אביב, לכל אנשי הקבוצה, עובדי המשרד וקהל האוהדים. נהניתי מאוד מתקופתי במכבי וכעת הגיע הזמן לבחון אתגרים חדשים והזדמנויות חדשות שבפתח. תמיד אעזור למכבי בכל מה שאוכל, תמיד הייתי ותמיד אהיה מכביסט".

 

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...