צילום: דני מרון // אקולטסה, אמש בטרנר. אושר מהיכולת של הזר החדש

אושר בב"ש: "אקולטסה הוא אקס פקטור"

הדרומיים הבטיחו אמש את מקומם בפלייאוף העליון עם הניצחון הביתי על סקציה נס ציונה (0-3) וכעת סימנו במועדון את המקום שיעניק להם את המקום באירופה: "הקבוצה טובה יותר, עשינו מתיחת פנים בינואר, הרכש שהבאנו שדרג אותנו ויש עומק בסגל"

הפועל ב"ש הבטיחה אמש את מקומה בפלייאוף העליון עם הניצחון הביתי על סקציה נס ציונה (0-3), שלושה מחזורים לסיום הליגה הסדירה. כעת המטרה המוצהרת במועדון היא ללכת על הכרטיס לאירופה בכל הכוח כאשר מעבר לעובדה כי המרחק מבית"ר ירושלים עומד על 2 נקודות בלבד, הקבוצה של יוסי אבוקסיס נמצאת גם ברבע גמר הגביע, שם תתמודד מול מכבי חיפה.

"ההרגשה כעת היא שהקבוצה טובה יותר" אמרו במועדון הדרומי והוסיפו: "עשינו מתיחת פנים בינואר. הרכש שהבאנו שדרג אותנו ויש עומק בסגל". עיקר המחמאות בב"ש הלכו לחלוץ בן שהר שכבש צמד ולרכש החדש אלטון אקולטסה (בישול). "תחרות היא דבר טוב לחלוץ" הודה שהר, שהתפוצץ עם שני שערים אחרי תקופה בה לא כבש, "אני שמח שעזרתי לקבוצה לנצח. אני כאן חמש שנים ותמיד מגיעים חלוצים נוספים, זה טבעי וכך זה בקבוצת כדורגל. זה דוחף כל שחקן לתת יותר". במחזור הבא יהיה בסגל גם החלוץ קייס גאנם שנרכש מהפועל רעננה ואמש היה מורחק וישב ביציע. 

שחקני ב"ש חוגגים, אמש בטרנר // צילום: דני מרון 

לגבי אלטון אקולטסה ההולנדי, בב"ש התמוגגו מיכולתו והיו אף מי שטענו כי הוא מזכיר את טוני וואקמה. "אקולטסה הוא אקס פקטור" החמיאו בבירת הנגב לרכש החדש שנמצא בקבוצה פחות משבוע וכבר גרם לאוהדים לקרוא בשמו שעה ארוכה אחרי שריקת הסיום. "צריך לתת לו עוד זמן, אבל אין ספק שרואים שיש בו הרבה איכות". אקולטסה מושאל לב"ש עד תום העונה אך לאלונה ברקת יש את האופציה לרכוש את כרטיסו תמורת 750 אלף יורו מסט טרוידן הבלגית. 

כעת מחזיקים בב"ש אצבעות למכבי חיפה שתנצח הערב בטדי את בית''ר ירושלים. אם כך יקרה, הפער של האדומים מהמקום השלישי יישאר על שתי נקודות. "מרגישים שהשתדרגנו, הולכים על כל המטרות בכל הכוח" סיכמו במועדון באופטימיות.
 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...