מכבי חיפה הייתה צריכה ניצחון על עירוני ק"ש כדי לחזור למקום הראשון. כדי להבין עד כמה מדובר ב"יריבה בהזמנה", צריך ללכת לתוצאה הסופית: 0-4 לירוקים.
36 שערים ספגה העונה ק"ש, 11 מתוכם ממכבי חיפה. כמעט כל שער שלישי שספגה העונה קבוצתו של קובי רפואה היה מול הירוקים. כמובן שבכל המפגשים הצפוניים הפסידו. ברק בכר והקבוצה שלו מספקים את הכדורגל ההתקפי והמהנה בליגת העל, אבל אף הנאה לא מביאה אליפות.
מול עשרת אלפים צופים בסמי עופר, ששוב הרגיש אווירה של משחק כדורגל אמיתי, דוניו, שרי, עוואד ואצילי סיפקו הצגת כדורגל. פציעה של בוגדן פלאניץ' במחצית השנייה יכולה לעורר דאגה בחיפה. הוא ורודריגס פצועים בדיוק במאני טיים, אבל כבר נכתב כאן, הנאה לא מביאה אליפות.
אם הירוקים רוצים את התואר, הם יצטרכו לעשות את זה בדרך הקשה. אחרי עשור שום דבר לא יגיע בקלות למכבי חיפה, עכשיו גם שם מבינים זאת.





