ביום חמישי האחרון אחמד טאהא ייצג את נבחרת פלשתין במסגרת משחק מוקדמות הגביע העולמי באסיה, בסיומו ניצחה ירדן 1:3. מגן מ.ס כפר קאסם מהליגה הלאומית בישל את השער היחידי שכבשה נבחרתו וכעת הוא נמצא תחת מתקפה.
שר התרבות והספורט מיקי זוהר הוציא הודעה שבה נכתב: "שלושה ימים עברו מאז המקרה המדאיג שבו שחקן בליגה הלאומית בישראל עלה לשחק במדי נבחרת פלשתין – כאילו מדובר בדבר מובן מאליו. מדובר באירוע שלא ניתן לעבור עליו לסדר היום".
עוד הוסיף זוהר: "שחקן שמשחק בליגה הלאומית של מדינת ישראל, לא יכול לייצג גורם שאינו מכיר בזכות קיומה. כשר הספורט, אני רואה בכך חצייה ברורה של קו אדום. פניתי היום להתאחדות לכדורגל בדרישה לבחון את ההתנהלות במקרה הזה ולקבוע גבולות ברורים. גם אם פיפ״א מכירה בנבחרת, זה לא יכתיב לישראל את ההתנהלות בנושא".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו