דרמה. פיקוד העורף עדכן היום (שלישי) את ההנחיות החדשות באשר להגבלות התקהלות, על פיהם בירושלים ניתן לקיים אירועים בהגבלה של עד 30 אנשים בשטח פתוח ועד 300 אנשים במבנה.
בעקבות זאת, מנהלת הליגות הודיעה כי המשחק בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה, שהיה אמור להתקיים הערב באצטדיון טדי נדחה פעם נוספת, ומועד חדש לקיומו יימסר בהמשך.
כזכור, הצהובים-שחורים היו אמורים להתארח באצטדיון סמי עופר, אך החליפו ביתיות עם הירוקים בשל ההנחיות בצפון. כעת, בשל ההגבלות החדשות ובעיקר אחרי שעשרות אלפי אוהדים הבטיחו את מקומם ביציעים בבירה, המנהלת קיבלה החלטה שלא ללכת על אופציית משחק ללא קהל.
בנוסף, גם מנהלת ליגת העל בכדורסל הודיעה כי החליטה על דחיית גמר גביע ווינר בין מכבי תל אביב למכבי עירוני רמת גן, שתוכנן למוצאי שבת (5.10) בהיכל טוטו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו