סוף השבוע האחרון בכדורגל העולמי סיפק הרבה מאוד דרמות ושערים, אבל מספר אנשים יצאו ממנו בתחושת החמצה גדולה. לא פחות מחמישה אנשים היו רחוקים שער אחד מזכייה ב-11 מיליון שקלים לאחר מילוי טופס ווינר 16, כאשר כל אחד מהם חווה אכזבה ממשחק אחר.
המקרה הכי כואב הוא של אחד שניחש שהמשחק בין הפועל חדרה להפועל ירושלים ייגמר בתיקו. לצערו, גודסווי דוניו בעט את הפנדל לקורה בדקה ה-101 וחלומות הטופס המושלם נלוזו.
אדם נוסף הימר שהדרבי הלונדוני בין ארסנל לטוטנהאם ייגמר בתיקו. הוא ראה את התותחנים שולטים בנעשה ועולים ל-0:3, רק כדי שניסיון הקאמבק של התרנגולים ייגמר ב-2:3 בלבד ובכך נעלם הסיכוי לזכות ב-11 מיליון ש"ח.
שלושת המשתתפים האחרים הימרו על ניצחונות במשחקים מסוימים שנגמרו בתיקו. אחד הימר על ניצחון של מילאן בחוץ מול יובנטוס (0:0), השני הימר שמיורקה תנצח את קאדיס (1:1) והשלישי ייחל לניצחון של אסטון וילה על צ'לסי, אבל לקונור גלגאר ונוני מדואקה היו תכניות אחרות בדרך ל-2:2. כל החמישה יקבלו 14 אלף ש"ח כפרס השני.