Loading...

מכבי ת"א חוגגת ניצחון על בני סכנין

"איש הישר בעיניו יעשה": אחרי הסערה בבלומפילד, בני סכנין מצטטת את התנ"ך

איגוד השופטים גיבה את פסילת השער מול מכבי תל אביב, והודעת המועדון הראתה כי הם לא הופתעו מכך • ממשל כבשת הרש ועד ל"אין חדש תחת השמש" - כך הגיבה הקבוצה לסערת השיפוט

ליגת העל כולה עדיין סוערת בעקבות פסילת השער של בני סכנין בהפסד 2:0 אמש (שבת) למכבי תל אביב. האורחת בבלומפילד הבקיעה במחצית השנייה כשהתוצא עוד הייתה 0:0, אך צוות ה-VAR והשופט הראשי אביעד שילוח החליטו לפסול את השער בטענה לעבירה של מוחמד שכר על גבי קניקובסקי, כל זאת שיש ספק גדול אם בכלל היה מגע בין השניים. בדקה ה-89 דור פרץ קבע 0:1 לצהובים וערן זהבי סגר סיפור בתוספת הזמן.

איגוד השופטים פרסם הודעה היום לפיה ההחלטה של צוות השיפוט הייתה צודקת וכי השער אכן היה צריך להיפסל. בבני סכנין לא הופתעו מההודעה הזו, ובתגובה השתמשו בציטוטים מהתנ"ך.

אביעד שילוח מחכה להחלטת שופטי ה-VAR, צילום: אלן שיבר

"אין חדש תחת השמש", כתבו בתחילת ההודעה, "מעטים מאוד האנשים אשר המתינו להחלטת איגוד השופטים, כי האמת הייתה ברורה לכל המדינה. היה שער טהור, והפנדל הוא פרי יצירתו של השופט. האיגוד הדביק את עצמו לטעויות השופטים, פגע בעתיד ובמסר הערכי של השיפוט. גם שופטי ה-VAR כלולים והם נמנים בל ליבה של הטעות אשר אולי יש לה השפעה ישירה על זהות הזוכה באליפות".

לאחר מכן השתמשו בסכנין במשל התנ"כי על כבשת הרש, לפיו לוקחים לאדם עני את הדבר היחיד שנותר לו: "לא מן ההזוי לטעון שסכנין סומנה ככבשת הרש הנטרפת דרך עיניים שונות הנשואות לזהות האלופה". לסיכום ההודעה ציטטו פסוק נוסף, עם שינוי קטן: "אין מלך בליגה, איש הישר בעיניו יעשה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שחקני בני סכנין. בהלם מהחלטת השופט, צילום: אלן שיבר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...