ניצן. צילום: אלן שיבר

איתמר ניצן ציטט את נשיא ארה"ב והגיב לביקורות: "השבח מגיע לאלה שפניהם מכוסים באבק"

שוער מכבי חיפה שהגיע הקיץ לכרמל, הציג יכולת לא משכנעת וספג לא מעט השמצות הגיב בפוסט ברשתות החברתיות בו השתמש בדבריו של תאודור רוזוולט

אחרי פתיחת עונה מגומגמת ולא מעט דאגות מצד אוהדיה, מכבי חיפה תתארח מחר (ראשון, 20:15, ספורט 4) אצל מכבי נתניה, במשחק שבו אלופת ישראל בשלוש העונות האחרונות חייבת ניצחון.

מי שצפוי כמו במשחק האחרון מול בני סכנין להיות על הספסל הוא איתמר ניצן, שקיבל לאחרונה לא מעט ביקורות על תפקודו בשער מאז קיבל את ההזדמנות בתחילת הקיץ מגל אלברמן ומסאי דגו.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בזמן ששריף כיוף מתוכנן שוב לפתוח מול היהלומים, ניצן פרסם באינסטגרם פוסט עם ציטוט של נשיא ארצות הברית לשעבר תאודור רוזוולט וסיפר על תחושותיו. "לא המבקר חשוב, וגם לא מי שמצביע על מעידתם של חזקים או על האופן שבו היו צריכים לפעול. השבח מגיע לאנשים הנאבקים בזירה, שפניהם מכוסים באבק, יזע ודם, ששואפים כל הזמן, שטועים שוב ושוב. מפני שאין מאמץ בלי טעויות; לאלה שמנסים, שמתלהבים, שמקדישים עצמם למען מטרה ראויה; אלה שבמקרה הטוב מצליחים ובמקרה הגרוע נכשלים - אך לפחות עושים זאת בשעה שהעזו וניסו, כך שמקומם לעולם לא יהיה לצד הנשמות הקרות ומוגות הלב שלא ידעו מעולם ניצחון או הפסד".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...