כהן עם המדים החדשים. צילום: מכבי ת"א

עוד חיזוק להגנה: אבישי כהן חתם במכבי תל אביב

המגן בן ה-28 שזכה בעונה שעברה עם בית"ר ירושלים בגביע המדינה מגיע לקריית שלום כמחליף של איבן מאסון בחוזה לעונה אחת עם אופצייה לשנתיים נוספות

רשמית. אבישי כהן השלים הערב (שני) את העברתו למכבי תל אביב לאחר שעבר בהצלחה בדיקות רפואיות וחתם על חוזה לפחות עד תום עונת 2023/24.

כהן, שכבש בעונה שעברה במדי בית"ר י-ם 3 שערים ב-35 הופעות בכל המסגרות ובסיומה זכה בגביע המדינה, ילבש במכבי את החולצה מספר 2.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כהן גדל במחלקת הנוער של בית"ר ירושלים, וערך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים בגיל 19 באפריל 2014. לאחר תקופות השאלה בבית"ר תל אביב רמלה ובהפועל קטמון ירושלים (2017/18), עבר כהן ב-2019 לבני יהודה ובסיום העונה היה שותף לזכייה בגביע המדינה. בתחילת עונת 2022/23 חזר כהן לבית"ר ירושלים וזכה בגביע מדינה נוסף כשבסיום העונה זומן לסגל נבחרת ישראל הבוגרת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...