סולומון ועבדה. ניצחון יקר לנבחרת. צילום: AP

"ישראל הייתה עקשנית, מנור סולומון הראה מה זה פרמייר ליג"

בתקשורת העולמית ובבלארוס שיבחו את נבחרת ישראל: "הכחולים-לבנים שחולמים לעשות דברים גדולים בקמפיין, השיגו ניצחון שהגיע להם" • יוסי בניון על החגיגה שלו: "יש רגעים מאושרים בחיים שככה הגוף מגיב"

נבחרת ישראל הייתה רחוקה מלהרשים אתמול (שישי) נגד בלארוס במוקדמות יורו 2024, אבל הוכיחה הרבה אופי כשחזרה מפיגור ל-1:2 דרמטי וסופר יקר מול בלארוס.

"ההתעקשות של נבחרת ישראל השתלמה לה", נכתב בורמוט-דפורטיבו הספרדי, "הכחולים-לבנים שחולמים לעשות דברים גדולים בקמפיין, השיגו ניצחון שהגיע להם".

בבלארוס כאבו את ההפסד של הנבחרת המקומית, אבל פירגנו לישראל בתקשורת: "ישראל הרסה את התוכניות של המארחים ובעיקר בלט מנור סולומון, הקיצוני של פולהאם, שהראה בדיוק מהי הפרמייר ליג. ישראל הייתה קשוחה ורדפה אחרי הבלארוסים עד הסוף".

יוסי בניון. יצע מגדרו ביציע, צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

המנהל המקצועי, יוסי בניון, תועד ביציע בזמן שער הניצחון כאשר הוא לא יודע את נפשו מרוב אושר. "סליחה אם החגיגה הפריעה למישהו, אבל יש רגעים מאושרים בחיים שככה הגוף מגיב", הוא סיפר ברשתות החברתיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...